Jump to content

Recommended Posts

• 1 year later...
Posted

Sall am si eo platforma ipb 3.4.6 si am si eo nevoe de anti flood dac se poate ma puteti ajuta id adelinuz_4ever

am deschis si eo o comunitate si din cauza ca e prea frumoasa im da flood

Schimba Webhostul.Scripturi anti-flood nu gasesti pe net.Trebuie sa-ti faci tu unul.

• Moderators
Posted

Sall am si eo platforma ipb 3.4.6 si am si eo nevoe de anti flood dac se poate ma puteti ajuta id adelinuz_4ever

am deschis si eo o comunitate si din cauza ca e prea frumoasa im da flood

Fără `eo` poţi scrie?

Posted

Chestia cu anti-floodu tine de firma de webhosting iti sugerez sa iei de la gazduirejocuri.ro pachetu de 3 euro pe SSD sau de la btstelecom.ro pachetu platinum cu banda infinita (lucru dovedit de firma btstelecom ca la acest pachet exista o protectie mai buna anti-flood)

Posted

Chestia cu anti-floodu tine de firma de webhosting iti sugerez sa iei de la gazduirejocuri.ro pachetu de 3 euro pe SSD sau de la btstelecom.ro pachetu platinum cu banda infinita (lucru dovedit de firma btstelecom ca la acest pachet exista o protectie mai buna anti-flood)

Am banda infinita de la 69host si tot pica cu acel ddos sau ce o fi el. Singura solutie e sa cumperi de la o firma de incredere, gen de unde au extreamcs (nu-i reclama) sau pctroubleshooting nu conteaza resursele (doar sa contina trafic nelimitat) ci firma. Eu imi bat capul de 3 zile cu 69host sa-mi rezolva situatia si tot amana pe maine..

Posted

Am banda infinita de la 69host si tot pica cu acel ddos sau ce o fi el. Singura solutie e sa cumperi de la o firma de incredere, gen de unde au extreamcs (nu-i reclama) sau pctroubleshooting nu conteaza resursele (doar sa contina trafic nelimitat) ci firma. Eu imi bat capul de 3 zile cu 69host sa-mi rezolva situatia si tot amana pe maine..

Eu folosesc BTSTelecom de Miercuri , si inafara ca am busit pltforma in timpul back-up-lui merge extra.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.