Jump to content

Paul Walker A Murit...


Courage

Recommended Posts

  • Moderators

Anunţul a fost făcut pe pagina pagina oficială de Facebook a actorului de către echipa acestuia, informează BBC.

Potrivit mesajului postat, Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, era pasager într-un autoturism Porsche condus de către un prieten al actorului. Şoferul a pierdut controlul autovehiculului în comunitatea Valencia, din nordul oraşului Los Angeles.

Maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp şi a fost imediat cuprinsă de flăcări. Ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare.

"Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia Reach Out Worldwide. El era pasager în maşina condusa de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Vă mulţumim pentru răbdare şi, asemeni vouă, suntem uimiţi şi întristaţi de această veste (...) Vom face tot posibilul să vă ţinem la curent despre modalităţile în care vă puteti adresa condoleanţele”, este mesajul postat de echipa actorului pe Facebook.

 

Actorul american Paul Walker a devenit celebru graţie rolurile din seria "Furios şi iute/The Fast and The Furious” (2001; 2003; 2009).

 

Sursa: mediafax

 

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Timp de 2 zile peste tot unde intorceai privirea... like, share, RIP Walker. Si daca ii intrebi ce filme au vazut cu el, iti vor spune Fast 5 si 6, ca de, toate lumea vorbeau de ele... nici macar povestea completa a seriei nu o stiu, majoritatea. Niste ipocriti lasi.

Ieri a murit Mandela, nu a schitat nimeni o vorba. Daca intrebi vreun mutant care a 'suferit' dupa Walker (care apropo, era un actor destul de slab) despre Mandela, sunt aproape sigur ca foarte putini au auzit de el.

Nu vreau sa par insensibil, e tragic si trist cand moare cineva, mai ales cineva apropriat, dar sa cauti atentie de pe urma unei persoana moarte este si mai tragic... . Daca chiar l-ai apreciat, il plangi la biserica nu pe Facebook dand likeuri si shareuri (which makes no sense at all).

Oricum, a murit inainte de 7 si chiar vroiam sa vad continuarea, eram fan al serie cand eram mai mic. RIP.

fWy1P.gif

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.