Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cine imi poate face rost de urmatoarele hookuri ?

v1: Top 5 reputation in dreapta paginii. - Imagine

v2: Top 5 online users. -Imagine

v3: Serverele comunitatii. -Imagine

v4: Time online - Imagine

v5: Reputatia sa apara sub profil in topicuri. -Nu e imagine

PS: Rog sa nu imi da-ti linkuri de download de la community ipb , deoarece nu am cont.

Daca luati aceste hookuri de pe community ipb , rog sa le uploadati pe www.girlshare.ro

Multumesc mult.

vfl2x.png

Posted

Acum incerc daca merge , revin cu edit:

PS: v6 vreau hookul in care cineva daca se inregistreaza , sa i se faca un topic cu bine ai venit , topicul sa fie facut automat de un administrator , si sa i trimita mesaj privat cu bine ai venit. ---> www.girlshare.ro

Posted

PS: Imi poti spune cum se instaleaza cel cu Serverele comunitatii. . Am adaugat tot de acolo si acum ce fac?

System -> Ad Code Integration -> Board Index -> Sidebar Code si pui codul urmator;

<div class='ipsSideBlock clearfix'>
       <h3>Serverele Comunitatii</h3>
<div class='_sbcollapsable'>
<center>

Link gametracker!</center>
</div>
</div>

„Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata”

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

Posted

v1: Top 5 reputation in dreapta paginii. - Nerezolvat

v2: Top 5 online users. -Rezolvat

v3: Serverele comunitatii. -Rezolvat

v4: Time online - Rezolvat

v5: Reputatia sa apara sub profil in topicuri. -Nerezolvat

v6: V6 vreau hookul in care cineva daca se inregistreaza , sa i se faca un topic cu bine ai venit , topicul sa fie facut automat de un administrator , si sa i trimita mesaj privat cu bine ai venit. - Nerezolvat

Astept cele 3 hookuri.

Posted

Scuza-ti de dublupost -->

v6: V6 vreau hookul in care cineva daca se inregistreaza , sa i se faca un topic cu bine ai venit , topicul sa fie facut automat de un administrator , si sa i trimita mesaj privat cu bine ai venit. - Rezolvat

Posted

Scuza-ti de dublupost -->

v6: V6 vreau hookul in care cineva daca se inregistreaza , sa i se faca un topic cu bine ai venit , topicul sa fie facut automat de un administrator , si sa i trimita mesaj privat cu bine ai venit. - Rezolvat

http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/63-m32-auto-welcome-members-211/

„Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata”

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

• Moderators
Posted

Tu stii sa cauti pe google / alte forumuri care au fisiere IPB sau astepti totu mura'n gura?

webflake.sx

nulledbb.com

etc

• 1 year later...
  • 1 year later...
Posted
On 10/26/2017 at 12:36 AM, ๖ۣۣۜMr.DeaThs™ said:

uite team umplodat un hock pentru tot ce ai nevoie . 

e32-Custom-Sidebar-Blocks-2.1.1 asa se numeste hock-ul succes cu comunitatea .

dar incercati sa invatati si voi sa facem , nu mai asteptati de la toti mura in gura sa faca alti tot pentru voi . 

http://www23.zippyshare.com/v/jlh7fyAB/file.html

Tu uită-te înainte la data ultimului post în acest topic. Nu mai înviați topicuri din morți.

@gadeas

• Haha 1

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

• gadeas locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.