Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma gandeam ca peste 2-3 luni sa incep lucrarile la un nou site de gazduire web free & premium.si domenii.

pachetele free o sa contina ca si nume de domeniu subdomenii puse la dispozitie de mine fara posibilitatea gazduiri unui domeniu aditional .

ma gandeam si la un banner cu reclama .

ce parere aveti si ce idei mai imi dati ?

Posted

La ce preturi sunt la gazduirea platit nu vad cine ar mai folosii gazduire gratuita in afara de spammeri si cei cu continut ilegal care atrag o gramada de probleme.

Cat despre hosting premium, ai experienta in administrare servere sau vrei sa oferi hosting de pe un cont de reseller ?

www.hosthash.com - Shared hosting, VPS hosting, Domains and SSL certificates with fast support.

Posted

ai dreptate aici, oricum eu o sa imi creez site-urile de hosting, o sa le optimizez si probabil ca o sa intru cu mai multe servicii de hosting pe piata, nu numai cu webhosting .

Posted

Pute internetul de hosting mai mult sau mai putin calitativ. Oricum, ai de unde alege. E prea tarziu sa incepi cu hosting acum. Parerea mea...

• Moderators
Posted

Pute internetul de hosting mai mult sau mai putin calitativ. Oricum, ai de unde alege. E prea tarziu sa incepi cu hosting acum. Parerea mea...

Pute internetul si de experti in administrare servere, si tot felul de alte servicii pe care probabil vrei sa intrii. Daca nu e ceva nou nemaivazut, o sa te chinui. Pentru ca toti sunt experti.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.