Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu este vorba de platforma ci de TEMA adaugata pe forum .. nu este compatibila cu versiunea forumului.. adica mai pe inteles sa zicem ca ai vesiunea 3.4.6 la la platforma si tu ai incarcat o tema 3.3.4 pe forum.. normal ca nu poti adauga reply si topic nou atata timp cat difera aceste chestiuni! :-?

Incarca alta tema.. :-?

• Upvote 3
Posted

Ce nu intelegi ca nu ai ce fisier sa modifici :)) daca nu e compatibila tema cu versiunea forumului, poti sa stai si in cap.. intelegi bine, nu faci ce vrei.. eu ti-am explicat cum sta treaba!!!!

• Upvote 2
Posted

Atunci ma-ti convins voi schimba tema dar se poate un link de download la o tema 3.4.6 ?Pe culoarea neagra daca se poate?Eu am cautat pe google si gasesc 3.4.x (cea actuala este 3.4.x :| )

• Upvote 1

Nu ma prea pricep la ipb si incerc cu ajutorul vostru sa invat.

Respect http://pctroubleshooting.ro/

Posted

Scuzati de dublu post dar am gasit o tema care se spunea ca e nu e buguita. Am pus si tema default de al ipb si degeaba :|

Nume tema: Deflection
Versiune compatibila: 3.4.x
Link de download:http://www.girlshare.ro/33361069.5
Poza/demo(optional)--
Parola arhiva/zip:ecilaromania
Este tema originala fara nici un bug 

Posted

Tu ce versiune IPB folosesti ?

Cred ca 3.4 x .. oricum i-am trimis PM sa vedem despre ce e vorba.. imi da link de la forum :-? .. ciudat. eu zic ca e de la tema.. :-? .. acum nah cine stie ce a modificat .. (sau maybe de la permisiunile grupurilor ) dar nu cred..

• Upvote 2
Posted

Salut e coleg cu mine si de vreo 4 zile cautam rezolvare la asa ceva .... am sa va dau in prv link de la forum iar noi folosim ipb 3.4.6

De unde sa luam si noi tema 3.4.6 ca am luat cateva le-am pus pe forum si tot nu merge

Multumesc

• Upvote 2
Posted

Salut e coleg cu mine si de vreo 4 zile cautam rezolvare la asa ceva .... am sa va dau in prv link de la forum iar noi folosim ipb 3.4.6

De unde sa luam si noi tema 3.4.6 ca am luat cateva le-am pus pe forum si tot nu merge

Multumesc

Da, da asa este.. :-? nicio problema.. asa e la inceput.. ideea este ca e cam aiurea umpic :-? sincer sa fiu am crezut ca este de la tema :-? .. nu am gasit rezolvarea nici pana in ziua de astazi.. ia incercati sa vorbiti cu cei de la gazduire.. Daca nu cel mai bine salvti toate datele forumului, faceti un back-up complet si corect, si reinstalati din nou platforma IPB 3.4.6 nulled .. si nu cred ca vor mai fi probleme, introduceti back-up si e totu oke` :-? .. acum nu stiu sa vedem.. Courage , tu ce parere ai?!

• Upvote 1
Posted

Dar de ce merge sa postez de pe IpMobile si de pe tema normala nu ?

Si problema e peste tot si la Shoutbox daca dau sa postez din casuta separata si la start new topic si la editare de topicuri, am observat ca pana si la setarile din acp e problema adica nu merge sa setezi ce apare deasupra la shoutbox in casuta aia verde etc ..... !!

• Upvote 2
Posted

Salut.

Daca backup-ul este facut pe vechea tema il pot restaura pe alt forum cu alta tema ?

Adica sa fac forumul de la 0, dar cu alta tema si dupa sa urc backup` .

• Upvote 1
Posted

Salut.

Daca backup-ul este facut pe vechea tema il pot restaura pe alt forum cu alta tema ?

Adica sa fac forumul de la 0, dar cu alta tema si dupa sa urc backup` .

Topic nou! :D

• Upvote 2
Posted

Topic nou! :D

E cu mine,incercam sa face forumu cu ajutorul vostru si a incercat si el sa puna backupu si nu stie/stim daca ne trebuie vechea tema...ca a pus backupu si niciun rezultat...

• Upvote 1

Posted

Back-up-ul sa incerce sa-l bage din Cpanel - phpmyadmin, selectare baza de date, import, rasfoire (alege din PC back-up) , execute si :-? ar trebuii sa mearga:-?

• Upvote 1
Posted

Back-up-ul sa incerce sa-l bage din Cpanel - phpmyadmin, selectare baza de date, import, rasfoire (alege din PC back-up) , execute si :-? ar trebuii sa mearga:-?

Am facut exact asa, dar nici o schimbare nu s-a restaurat backup-ul dar nu mi-a dat nici o erroare cand l-am pus .

• Upvote 1
Posted

Salut .

Am luat alta gazduire pe un subdomeniu am instalat acel ipb care ai zis tu si cand am pus baza de date nu s-a intamplat nimic .

Cand am urcat baza de date a zis ca este totul ok nu a dat nici o erroare .

Import has been successfully finished, 722 queries executed. (legendcs_forum.sql)

Dar forumul este gol nu apare ca am pus backup .

• Upvote 1
Posted

Salut .

Am luat alta gazduire pe un subdomeniu am instalat acel ipb care ai zis tu si cand am pus baza de date nu s-a intamplat nimic .

Cand am urcat baza de date a zis ca este totul ok nu a dat nici o erroare .

Dar forumul este gol nu apare ca am pus backup .

Mai incearca sa-l bagi odata! ia vezi :-? .. asa am facut si eu pe P**Zo*e .. si pana la urma a mers! :D .. :)

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.