Jump to content
  • 0

Invision Power Board 4.0 Preview (Imagini)

Question

• Moderators
Posted

Site-ul este http://zend.ipsdevserver.com/ips4/ . (Nu ştiu dacă mai necesită aprobarea unui administrator - eu m-am înregistrat pe 24.06 şi ieri seară îmi activaseră contul).

Pagina principală

1185669699.png

Pagina cu subiecte

9295510731.png

Pagina unui subiect

8621648354.png

Forumuri Question & Answers

1745356551.png

9465922713.jpg

Meniuri header
Am acces la meniul ModeratorCP deoarece un forum poate fi moderat de oricine (teste, desigur).

JMXvFAT.png

lBAEEjP.png

D7prazO.png

rjP6Epf.png

Calendar

4728859721.png

6367345757.png

Echipa de moderare

1678771509.jpg

Utilizatori online

7141631591.jpg

Butoanele de moderare
În prima poză apare aşa deoarece am dat print screen la toată pagina. Defapt apare imediat unde se termină subiectele.

1440612704.png

1APMdXX.png

Profilul unui membru

0253326832.jpg

mZJiCHo.png

Mesageria

5818176277.png

Aspecte pozitive:

• Design
  • Opţiune Drag & Drop
  • Buton de subiect nou pe pagina principală
  • Mai urmează să vedem şi AdminCP-ul, OK construit din câte am văzut la IPS
  • Forumuri Question & Answers

Aspecte negative:

• Avatar rotund (se poate seta dreptunghiular din CSS, dar noh...)
  • Sidebar pe toate paginile (când citeşti un topic poate deveni incomod) - Face forumul cam încărcat
  • Nu apar utilizatorii online în footer
  • Era frumos să vezi numărul de subiecte la o categorie (acum se însumează cu numărul de mesaje)
  • Se mai putea lucra la pagina membrilor
  • Calendarul mi se pare inestetic cu evenimentele pe el
  • Nu văd pagina de membri
  • Upvote 4

22 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Astept sa imi aprobe contul :P

Dar din poze e ok, design-ul se poate schimba si va iesi ceva frumos 

Nu place profilul deloc, este asemanator ca pe telefon sa zicem oricum e de la design-ul alb cel default.

Oare s-ar putea scoate sidebar-ul de la comentari? pentru ca il vad peste tot.

In rest e ok.

• 0
Posted

Destul de dragut! .. Dar dupa cum ai zis si mentionat si tu mai sus, la aspectele negative, ``chestiunea`` cu userii in footer.. da :-? ..ar cam trebuii sa apara.. in rest e ok :> Bravo lor.. pun pariu ca , Courage o sa-si bage  primu 4.0 :))

• 0
Posted

Destul de dragut! .. Dar dupa cum ai zis si mentionat si tu mai sus, la aspectele negative, ``chestiunea`` cu userii in footer.. da :-? ..ar cam trebuii sa apara.. in rest e ok :> Bravo lor.. pun pariu ca , Courage o sa-si bage  primu 4.0 :))

Si noi dupa el :))

• Upvote 1
  • 0
Posted

Si noi dupa el :))

HAH!

:D  :D  =))

• 0
  • Moderators
Posted

Au lucrat destul de mult la design .... acp-ul e putin greoi deupa parerea mea si da avataul rotund este chiar urat 

Daca nu ma insel au adaugat optiune pentru a scoate avataru rotund, si daca nu au adaugat, nu este o problema de pus patrat, doar trebuie umblat putin la CSS :)

Despre design, este mai multa munca pentru responsiv decat pentru designu general parerea mea.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
  • Moderators
Posted

Momentan poti descarca versiunea RC6 (un fel de beta), este aproape finalizat de lansare, momentan inca exista mici probleme.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
  • Moderators
Posted

Nu prea conteaza cat de populata este, conteaza urmatoarele:

• Cate hook-uri ai nevoie, pentru ca pe 4.0 abea is cateva, majoritatea de la 3.X nu is pe 4.0
  • Cate aplicatii ai nevoie, aceasi motiv ca si sus.

Dupa daca ai nevoie de un skin inchis la culoare, te descurci sa faci pe cont propiu? Pentru ca tutoriale pentru skinuri 4.0 inca nu prea is si e mai incurcat totu la fisiere.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.