alexandruhritcu Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Buna, ma numesc Alexandru, sunt din R.Moldova (mai concret sunt nascut in Rusia), sunt pasionat de tehnologiile IT, am ceva cunostinte in mai multe ramuri ale informaticii. Am venit aici sa ofer ceea ce stiu, si sa invat ceea ce inca nu stiu.
gaby Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Bun venit printre noi. Sper sa iti placa pe aici . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Frenzy Posted July 27, 2014 Report Posted July 27, 2014 „Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata” „Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.” Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy http://ecila.ro/forum/
Moderators Courage Posted August 30, 2014 Moderators Report Posted August 30, 2014 Gata, ai terminat runda de spam ?
+FML Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 Adică ce faci tu ? Eu i-am urat bun venit ... a mai intrat omul ... nu ca alții ...
Moderators Courage Posted August 30, 2014 Moderators Report Posted August 30, 2014 Adică ce faci tu ? Nu asa, iti zic eu ce faci tu: SPAM. http://i.imgur.com/i3xjnTy.png
+FML Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 Nu asa, iti zic eu ce faci tu: SPAM. http://i.imgur.com/i3xjnTy.png Am lipsit o vreme de aici si nu am apucat sa urez tuturor toate cele bune ... Hai ca deja ne intindem la prea multa vorbarie ... Ai ceva sa - mi reprosezi , exista P . M ! Nu te multumesc raspunsurile de acolo , contacteaza - l pe Gaby . 2
Kennzo Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 COURAGE, serios acum exagerezi de la un timp.. Și îți cam iei aere pe site .. Fãrã supãrare.. Am ajuns la concluzia cã defapt ajuți pt imagine și sã ai acel grad pãcat te credeam altfel.. 1
Moderators Courage Posted August 30, 2014 Moderators Report Posted August 30, 2014 COURAGE, serios acum exagerezi de la un timp.. Și îți cam iei aere pe site .. Fãrã supãrare.. Am ajuns la concluzia cã defapt ajuți pt imagine și sã ai acel grad pãcat te credeam altfel.. Aha. Ai de gând să-ţi prezinţi în fiecare mesaj frustrarea? (ştim noi de ce) 1
Kennzo Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 Nu este vorba de nicio frustrare te poți supãra pe mn sau sã mã banezi, puțin îmi pasã! Tu vorbești.. Dacã mâine ți-ar fii retras tot accesu' + nu ai avea acces moderare ai încerca sã cauți rãspunsuri și sã întrebi în stânga și dreapta de ce, și în cel mai scurt timp posibil ai pleca .. POȚI crede ce vrei mi-am învãțat lecția și am sã tac .. + cum a spus si Dan O , citez: "Courage, poate fii înlocuit oricând ca responsabil pe aceea zonã, a primit acces acum ceva timp.." .. Deci nu e vorba de nicio frustrare.. Am învãțat ceva + cã nu te mai stresez cum fãceam cândva cu mesajele pe messenger, Courage în sus/jos.. Asta e adevãru' .. Te supãrã repede și simți nevoia sã te justifici fãrã vreun scop anume.. Baftã 1
Moderators Dan O. Posted August 31, 2014 Moderators Report Posted August 31, 2014 Nu stiu de ce simti nevoia sa ma mentionezi, si nu stiu cum o sa se simta cel care a creat topicul, crezand ca va fi binevenit cum trebuie. Treceti pe privat daca aveti lucruri de impartit..sau creati un topic personal in zona unde nu se contorizeaza nici un post.. si spargeti-va in discutii acolo..(apropo..functioneaza..). Bine ai venit Alexandru. Spune-ne mai multe despre tine. Muzica, filme, gadget-uri, ...lucrezi ?activezi in domeniu? etc 2
+Constantin Lucian Luca Posted September 15, 2014 Report Posted September 15, 2014 Bun Venit Pe www.pctroubleshooting.ro si sper sa te simti bine alaturi de noi. Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Recommended Posts