Jump to content

Vand Baza De Date De La Ecila.ro

aNormal

Recommended Posts

Nu stiu ce satisfactie ai avea daca ai avea o asemenea baza.Serios.Mie imi pare rau din cauza ca a pierdut 530 de membri si 10.000 posturi...Atunci cand e de la 0 ai cea mai mare bucurie.Si tare cred ca tu ai obtinut aces back-up prin furt+daca e numai baza de date este foarte greu sa o faci daca nu ai fisierele.Multe erori.

• Moderators

Mă batman , ia dă-mi add pe messenger , să văd eu ce bază de date vinzi , în ecila acces la baza de date o au doar fondatorii şi developerii , eventual şi administratorii .

Cu protecţie slabă poate avea oricine care îşi bate puţin capul. Acum ceva timp când era dată jos de cineva, acel cineva pusese link de downloadat baza de date şi fişiere :)

Oricum nu ai ce face cu ea. Doar să vezi discuţiile din ariile private. Metoda zisă mai sus, cum să trimiţi email că ecila s-a mutat la tine e cea mai idioată chestie care am citit-o la viaţa mea.

• Upvote 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.