Jump to content

Propunere Adaugare Topicuri Asemanatoare

Recommended Posts

• Moderators

Salutare PCT, in primu rand vreau sa-mi cer scuze pentru orice greseala gramaticala (diverse motive intelese de o persoana normala).

As vrea sa propun sa se adauge unu dintre urmatoarele hook-uri:

Dupa cum se poate observa primul hook arata rezultate asemanatoare in momentu cand cineva scrie titlul. Poate unii chiar n-o sa mai deschida atatea topicuri aiurea si chiar se vor uita inainte peste unu' dintre rezultate.

Al doilea hook este ceva asemanator, dar apare doar dupa ce utilizatorul a deschis topicul.

Parerea mea e ca preferabil ar fi prima optiune, poate mai se evita topicuri care deja au un raspuns de mai multe ori si are un micut pret de 7.75$, daca e vro problema, va pot ajuta cu 5$ fara nici-o problema, presupun ca celalalti ~9 lei nu ar fi o problema. (Dupa cum am spus, va pot ajuta, nu cer nimic in schimb, dar chiar as vrea sa se evite 10 topicuri cu aceasi raspuns sau aceeasi intrebare).

Astept parerea voastra, am zis sa incerc si eu sa ajut, avand in vedere ca tot mai mare e problema (sau asa mi se pare mie).

• Upvote 4

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators

Stiu ca o sa pară prostesc, de ce să aruncaţi banii aceştia degeaba, putând să descarcaţi ceva nulled. Ştiu că nu se ridică la pretenţiile unei comunităţi licenţiată, dar totuşi suntem în ROMÂNIA . 

Daca nu ma insel, in situatia asta e vorba despre Google Adsense TOS :) Nu merita riscat un hook de 7.75$ pentru un cont Adsense.

• Upvote 1

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Salut gadeas si multumim pentru propunere. M-am gandit si eu cu ceva timp in urma la hook-ul "similar topics on post screen" ce ar trebui sa fie foarte util, cel putin celor care vor sa ii acorde atentie. Totusi, tind sa cred ca multi isi vor deschide propriile topicuri chiar si cu acest hook instalat, pentru ca titlurile topicurilor pe care utilizatorii despre care vorbim le scriu sunt "problema IPB", "help me pls" sau "de ce apare asa", titluri ce nu descriu deloc problema in sine.

Probabil ar merita totusi incercat, insa avand in vedere ca in curand va fi lansata noua versiune a forumului (IPB 4.0) cu care cel mai probabil hook-ul nu va fi compatibil din prima (fara o actualizare in prealabil) as mai astepta putin :-?.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators

Corect, daca se va trece pe 4.0 in curand, merita asteptat si vazut daca autorul va face update sau daca e compatibila versiunea actuala al hook-ului cu 4.0.

Despre titluri, presupun ca daca tot exista un regulament sau anunt creat de Courage, ar trebui penalizat cumva daca nu respecta ( daca a gresit cu putin se intelege, dar un titlu de "help me pls", nu credca e normal ), poate nu din prima, dar dupa doua sau trei sanse ar fi cazu, parerea mea, nu pot spune fa asa sau fa invers, voi stiti cum se decid lucrurile la cazuri de genu.

• Upvote 2

Chiar mă gândeam să-mi reiau atitudinea comunistoidă de acum 2 ani pe aria aceea :-?

Cã acum ești necomunist sau ce? ( asta așa ca o parantezã ) .. Pff ideea e cã zona IPB e cea mai frecventatã de la un timp.. Aceleași topicuri zi de zi.. Și acum Courage fãrã nicio supãrare acel regulament este degeaba.. Pânã și tu îl încalci.. Mã rog partea 2 .. Probabil și propunerea lui gadeas a fost cititã ca și a mea..reply cu 'tona' , fapte mai puțin așa suntem noi românii, promitem marea cu sarea, și pânã la urmã și la coadã nu facem nimic.. Doar gura e de noi :) ..

Ps: Oricum succes cu propunerea, sper sã fie aprobatã și acceptatã, nu ca a mea (scrisã inutil)..

Cu respect, Liviu..

• Upvote 1

Corect, daca se va trece pe 4.0 in curand, merita asteptat si vazut daca autorul va face update sau daca e compatibila versiunea actuala al hook-ului cu 4.0.

Despre titluri, presupun ca daca tot exista un regulament sau anunt creat de Courage, ar trebui penalizat cumva daca nu respecta ( daca a gresit cu putin se intelege, dar un titlu de "help me pls", nu credca e normal ), poate nu din prima, dar dupa doua sau trei sanse ar fi cazu, parerea mea, nu pot spune fa asa sau fa invers, voi stiti cum se decid lucrurile la cazuri de genu.

Cum a spus si Gabi, titlurile sunt penibile uneori, si de cele mai multe ori sunt modificate (de Gabi in special). In orice caz, avand in vedere ca majoritatea topicurilor sunt facute de catre utilizatori noi (cele mai multe), nu cred ca ar ajuta atat de mult. Sa fim seriosi, suntem in 2014 si lumea inca nu observa functia Search. 

• Upvote 1

fWy1P.gif

• Moderators

Despre ce a spus Kennzo, propunerea e o simpla propunere, nu a fost deschisa casa fie aprobata, nu pot obliga un forum intreg sa faca ceva ce poate nici nu e nevoie sau nici nu se incadreaza. E total decizia staffului si inteleg treaba asta.

Cum a spus si Gabi, titlurile sunt penibile uneori, si de cele mai multe ori sunt modificate (de Gabi in special). In orice caz, avand in vedere ca majoritatea topicurilor sunt facute de catre utilizatori noi (cele mai multe), nu cred ca ar ajuta atat de mult. Sa fim seriosi, suntem in 2014 si lumea inca nu observa functia Search. 

Da asa e, 2014 si nu observa functia Search, dar credca problema nu este ca nu observa functia search ( bun, cativa chiar nu o observa ), problema e ca unele persoane nici nu stiu cum sa foloseasca searchu ala din cauza ca nici nu stie exact cum se numeste hook-ul ce cauta, cum se numeste treaba care face X, cum se numeste bucata Y care vrea sa modifice, etc, etc. Asta credca e problema aici, de aia si apar titluri de genu sau care trebuie modificate din cauza ca nu stiau cum sa puna titlu.

• Upvote 2

• Moderators

Probabil și propunerea lui gadeas a fost cititã ca și a mea..reply cu 'tona'

Eu nu văd niciun post cu tona.

Legat de search: prima oară avertisment / warn 0 puncte. Next time, warn. Deşi la ce fel de persoane postează acolo, dacă nu intri în ei cu suspendările nu se învaţă minte.

• Upvote 1

​Mie îmi cam place ideea ... adică ... până și eu care rar intru în contact cu domeniul IPB și cele aferente , obs . că se tot repetă niște întrebări la nesfârșit și cu o detaliere a problemei / cererii ... extrem de stupidă .

De limbajul fol . nu mai zic ... Mă mir cum rezistă Courage să nu le suspende accesul măcar pentru un timp ...

Ori așa , mă gândesc că ar fi mai ușor sa îmbinam topicurile . Eu sunt PRO .

• 2 weeks later...