Jump to content

Microsoft Va Prezenta Windows 9 Preview Pe 30 Septembrie 2014

gaby

Recommended Posts

Microsoft va prezenta o versiune de preview a lui Windows 9 pe data de 30 septembrie 2014, sistem de operare ce va reintroduce meniul de Start, va renunta la meniul Charms, va permite rularea aplicatiilor moderne in modul fereastra, va veni cu suport integrat pentru Cortana, si va introduce desktop-urile virtuale, optiune deja existenta pe Linux sau OS X. In alta ordine de idei, Windows 9 va fi disponibil atat pentru PC-uri cat si pentru dispozitivele mobile.

YBwa8u9.png

O alta veste interesanta este aceea ca Windows 9 Preview va fi disponibil pentru toti doritorii cu singura conditie de a instala actualizarile ce vor fi primite de sistemul de operare.

P.S: Versiunea de preview se pare ca se va numi: Windows 9 Technology Preview, iar versiunea finala va avea loc in primavara lui 2015.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Nu s-au publicat oficial inca, dar se estimeaza ca vor fi in jurul celor pentru Windows 8, cam asa:

CPU: 1 GHz with NX, PAE, and SSE2 support (CMPXCHG16b, PrefetchW, and LAHF/SAHF support for 64-bit versions)
RAM: 1 GB (2 GB for 64-bit versions)
Hard Drive: 16 GB free space (20 GB free for 64-bit versions)
Graphics: A GPU that supports at least DirectX 9 with a WDDM driver

• Upvote 2

Cum pot sustine forumul?
--------------------

'' O alta veste interesanta este aceea ca Windows 9 Preview va fi disponibil pentru toti doritorii cu singura conditie de a instala actualizarile ce vor fi primite de sistemul de operare . ''

Curioasa treaba .  :-? 

P . S : Pe celelalte site - uri vad ca se estimeaza data de lansare a acestui Preview , intre 30 Sept . si 10 Oct .  :D 

Mie imi pare un fel de Windows 8 . 3 . . .  :shout: 

stire la mana a 3a.. :)) Windows 8.2 si 9 sunt acelasi lucru. Nu se stia ce va veni, asa ca unii au zis ca 8.2, altii ca 9... 

Si cum windows 9 se pare ca a fost confirmat (cel putin asa am inteles eu), Windows 8.2 probabil nu va aparea chiar acum. Desii se poate sa apara mai tarziu (la urma urmei, Windows 8.1 e ca si Service Packul de la XP sau 7..).

Legat de ultimu post, rog sa fie sters. Am pus un link catre un site cu informatii proaste, si abia dupaia am realizat.

love is a verb
Love is a doing word

stire la mana a 3a.. :)) Windows 8.2 si 9 sunt acelasi lucru. Nu se stia ce va veni, asa ca unii au zis ca 8.2, altii ca 9... 

Si cum windows 9 se pare ca a fost confirmat (cel putin asa am inteles eu), Windows 8.2 probabil nu va aparea chiar acum. Desii se poate sa apara mai tarziu (la urma urmei, Windows 8.1 e ca si Service Packul de la XP sau 7..).

Legat de ultimu post, rog sa fie sters. Am pus un link catre un site cu informatii proaste, si abia dupaia am realizat.

E cam neplacut sa vezi ba ca se lanseaza toamna asta un '' 8 . 2 '' ,  ba ca la primavara un '' 9 '' ... Mai acum ceva timp citeam chiar aici pe forum ceva despre Windows 8 . 2 - Un Update Gratuit , ca ma apoi sa vad ca va preceda Windows 9 dupa parerea altora ...

• 3 weeks later...

Odata cu prezentarea lui Windows 9 in cadrul evenimentului din San Francisco, se preconizeaza si publicarea unei versiuni de test, Windows Technical Preview, pentru dezvoltatori si companii.

Probabil va merge :D.

Cum pot sustine forumul?
--------------------