Jump to content

Cozile Pentru Iphone 6 La Magazinele Apple S-Au Format Deja!

Recommended Posts

Posted

Pelerinajul la "Sfantul Apple" din New York a inceput, primii ce s-au asezat la coada fiind Brian Ceballo si Joseph Cruz, din data de 31 august 2014. Acesta este al cincilea an de cand cei doi procedeaza astfel pentru a fi primii ce achizitioneaza cel mai nou model de iPhone.

"Am vrut să batem recordul de 18 zile de așteptare", au declarat acestia.

Coada a inceput sa creasca pe zi ce trece mai mult, fanii facandu-se comozi in corturi si scaune de picnic, asteptand data cand iPhone 6 va fi pus la vanzare (se estimeaza ca aceasta va fi 19 septembrie 2014).

Qy125EU.jpg

P.S: Apple va transmite live prin stream evenimentul de lansare al iPhone 6 (ce are loc la Flint Center for the Performing Arts la De ANza College in Cupertino) pe data de 9 septembrie 2014 ora 18:00.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Cat de disperat trebuie sa fi?

A prins 5S lag deja il aruncati la gunoi ?

Americanii astia...

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Si mie la fel , dar normal Vlade, fiind android .. 

Nu e vorba de Android, faza e că, în primul rând, se știe din numele firmei cine are bateria mai bună. La iPhone, îl încarci dimineața, vorbești la el o oră pe zi în total, te joci 10 minute, te îndrepți direct către încărcător.

În al doilea rând, zi-mi mie un iPhone rezistent la apă, praf și șocuri. Niciunul.

În al treilea rând, procesor de 2.5 quad core? Te gândești puțin? Sau are octo-core? Oricum, nu vezi vreun iPhone să bată S5

• Moderators
Posted

În al doilea rând, zi-mi mie un iPhone rezistent la apă, praf și șocuri. Niciunul.

Zi-mi un Samsung care rezistă la apă / praf / şocuri :).

• Moderators
Posted

Şi eu am un nokia 1100 care l-am scăpat de la etajul 10 şi merge mai bine ca înainte.

Amu', cei care bag în rahat apple bănuiesc că se bazează şi ei pe ce găsesc pe net.

http://versus.com/en/apple-iphone-6-vs-samsung-galaxy-s5

Să zicem că preţul e piperat (cel puţin în RO). Am câţiva colegi cu iPhone care l-au ales pentru design (să fim serioşi; samsung mai are puţin şi scoate tablete drept telefon), iOS, ecran IPS, şi daah, fiţe.

• Upvote 1
Posted

@Courage stai liniștit, dacă e vorba de fițe, 90% din cei care au iPhone pentru asta l-au cumpărat.

Sincer să fiu, n-aș da mai mult de 1000 RON pentru un telefon. Pentru ce dau mai mulți bani? Dacă e să dau mai puțin pentru un telefon bun, e că îl iau la portare la Vodafone :))

• Moderators
Posted

Nu uita ca quad-core, octo-core sau cate or mai exista, nu inseamna neaparat ca e mai bun, daca e sa ne bazam pe cum e la un PC, mai multa putere = mai multa temperatura.

Pe langa asta, un dual-core pentru un telefon e destul, daca nu, uita-te la punctajul pe care-l scoate procesorul vechi A7, diferenta intre ele (seria snapdragon 800) poate fi putina sau sa zicem ca e putin mai mult de "putin", dar diferenta aia nici nu se observa fiindca ruleaza pe un sistem de operare care parerea mea e mult mai bine optimizat si lejer decat Android.

Multa lume vorbeste de pret, dar sa nu uitam ca un Galaxy nou nout lansat pe piata are acelasi pret sau chiar mai mare decat un iPhone, problema este ca in cazul Galaxy-ului dupa 3 luni deja ii scade pretul pentru ca intr-adevar nu costa cu cat e lansat. Dupa un an valoarea unui Galaxy e deja foarte mica, un exemplu Galaxy S5, nu stiu cand a fost lansat exact, dar deja pretul lui este de ~460-470€ nou nout. Daca vrei sa il vinzi, deja il dai cu o nimica toata.

Acum o sa zici ca scade pentru ca ala e pretul real si iPhoneul ramane "overpriced", dar nu asa functioneaza piata in ziua de azi, un exemplu perfect sunt castile Beats by Dre unde un youtuber foarte cunoscut a explicat de ce au pretul acela, fiindca ele ca si casti, nu sunt cine stie ce, mai mult pentru design:

Cazul lu Beats il putem aplica si la iPhone sau chiar la seria Galaxy pentru preturile pe care le au la lansare.

Sa iei un telefon de gama mare sau pret mare cu contract, nu iti iese deloc convenabil, ajungi sa platesti de doua ori telefon sau chiar de trei ori cateodata.

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.