Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bună ziua, PC Troubleshooting! Azi aș vrea să vă arăt unele din creațiile mele. Dacă ele conțin reclamă și nu sunteți de acord cu ele, le dați delete, că nu stau eu acum de ele, am niște treabă:

7O6xVPW.png         jm9RT9F.png         XO8Prew.png

U899Obo.png     DnaqRoF.gif

• Moderators
Posted

Destul de simplut portofoliul, cel putin ce ai postat aici. Vad ca lucrezi mai mult cu filtre si cu border.

Cauta rendere pe net si vezi ce poti face cu ele.

Posted

Destul de simplut portofoliul, cel putin ce ai postat aici. Vad ca lucrezi mai mult cu filtre si cu border.

Cauta rendere pe net si vezi ce poti face cu ele.

Nu am avut timp să fac creații în Photoshop, deoarece pe PC intru foarte rar, mai mult le am cu telefonul, deci se vede că nu sunt un geniu, dar reușesc „să-mi fac de cap” cu programul.

Posted

Pai daca incerci sa lucrezi in photoshop de pe telefon, e ca si cum ai manca supa cu betigase de mancare chinezeasca.

Ceva de genul. Mai bine zis e ca și cum ia respira sub apă fără nicio aparatură.

Există Photoshop Express, dar este ca un fel de Instagram, deci degeaba. Zic doar că mai mult stau pe telefon pe forumuri, mess, etc.

Posted

Frumos ... ce zici , îmi faci și mie unul dacă te rog frumos ?

Îmi place cum lucrezi pentru avatare , pe fosta mea comunitate te dureau ochii de la ele dar astea sunt plăcute la vedere ...

Eu as vrea ... tot ceva ca ultimul din stânga , dacă poți .

Sa scrie Terror în loc de S.Vlad .

Noroc .

• Upvote 1
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • Moderators
Posted

Pare un maintitle. Cu doar 800px de latime va trebui sa setezi no-repeat la maintitle, asta daca vrei sa eviti ca cineva pe rezolutie de 1920x1080 sa il vada de doua ori :P

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Imi vine sa te injur, ma faci de rusine, sunt Neo si stii cine sunt ma gandesc.

Baga ceva mai mult ce tine de web design cum ar fi un logo mai bunicel.

Oricum de la ultima data cand ne-am auzit ai evoluat destul.

Posted

Imi vine sa te injur, ma faci de rusine, sunt Neo si stii cine sunt ma gandesc.

Baga ceva mai mult ce tine de web design cum ar fi un logo mai bunicel.

Oricum de la ultima data cand ne-am auzit ai evoluat destul.

Bă, mor, eu postez aici o dată la un an, naiba :)) Îți arăt, dacă vrei, niște creații în particular. Oricum acum stau pe telefon pe mobil, PC-ul e bulit

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.