Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Am vrut să pun un blog pe index, iar cum WordPress nu prea îmi place, am zis să fac eu unul :-

Mi-a ieşit asta: http://wlg.ro/index.php

Lucrez la el de ieri dimineaţă. Mai urmează să adaug partea de comentarii la un articol.

Sidebar-ul l-am  pus global. Voi mai adăuga căsuţe noi, precum Cele mai citite articole din fiecare categorie / etc.

Păreri? :-

• Moderators
Posted

Ar trebui limitat numarul de vizite la un articol. Daca incep sa dau F5 de fiecare data aduna vizita, cand in realitate, poate din alea 25 vizite care is acum, doar 3 sau 4 persoane au vazut articolul.

Sa se puna vizitele de pe un singur IP doar odata, si dupa 24 ore sa se adauge vizita daca viziteaza aceasi link.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Ar trebui limitat numarul de vizite la un articol. Daca incep sa dau F5 de fiecare data aduna vizita, cand in realitate, poate din alea 25 vizite care is acum, doar 3 sau 4 persoane au vazut articolul.

Sa se puna vizitele de pe un singur IP doar odata, si dupa 24 ore sa se adauge vizita daca viziteaza aceasi link.

L-am mai limitat acum: dacă eşti ultimul care a vizitat articolul şi îl vizitezi iar, nu se adună la ultimul de vizite :)

if ($_SERVER['REMOTE_ADDR'] != $rand['ip_ultimul_vizitator'])
{
	mysqli_query($conexiune, "UPDATE articole SET vizualizari=vizualizari+1 WHERE id=$id") or die(mysqli_error($conexiune));
	mysqli_query($conexiune, "UPDATE articole SET ip_ultimul_vizitator='".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."' WHERE id=$id") or die(mysqli_error($conexiune));
}

mai multe pete de culoare (culori) in tema.

Precum? :D

• 2 weeks later...
  • Moderators
Posted

Am schimbat codurile php (am adaugat clase), implicit si designul :D

Mai tre. sa rezolv sidebar-ul, sistemul de comentarii, si unele chestii la search :-?

Posted

Personal, nu imi place bara aceea maro de sus. De asemenea, vad ca exista buton de autentificare, insa nu si de inregistrare.

Ar fi interesant sa faci un bridge (utilizatorii ce se inregistreaza pe blog sa se inregistreze automat si pe forum, si invers); sau, depinde cum vrei tu sa functioneze lucrurile. Daca le vrei separate, atunci nu faci asa :P.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

De asemenea, vad ca exista buton de autentificare, insa nu si de inregistrare.

Ar fi interesant sa faci un bridge (utilizatorii ce se inregistreaza pe blog sa se inregistreze automat si pe forum, si invers); sau, depinde cum vrei tu sa functioneze lucrurile. Daca le vrei separate, atunci nu faci asa :P.

Sistem de inregistrare nu este, deoarece cei care se logheaza sunt doar administratorii (care i-am adaugat manual in baza de date). Cei care doresc sa comenteze la un articol (cand imi fac timp sa pun la punct si sistemul de comentarii), isi trec acolo numele si adresa email (optional). Sunt la inceput, nu cred ca s-ar omora cineva sa se inregistreze sa posteze comentarii pe un blog care e la inceput de drum. Cand se va mai populariza, ma gandesc si sa bag inregistrarea obligatorie sa comenteze.

Bara maro de sus o folosesc pt. administratori :))http://i.imgur.com/9s3AV4s.png . AdminCP-ul e basic, foarte foarte basic. Link-ul acela, Management autori e pus de forma (pe viitor): http://i.imgur.com/wLF6wkE.png

M-am gandit sa fac legatura cu baza de date de la forum, dar nu stiu ce metoda de criptare a parolelor o folosesc cei de la IPS.

Mie unul îmi place, mai ales că este lucrată de la 0. Doar să bagi logo + banner special pentru Blog, nu și cel după forum. Web Design, pe scurt.

Prefer lucrurile simple. In ultima vreme vad ca multi se bazeaza pe simplitate.

• Moderators
Posted

M-am gandit sa fac legatura cu baza de date de la forum, dar nu stiu ce metoda de criptare a parolelor o folosesc cei de la IPS.

$hash = md5( md5( $salt ) . md5( $password ) );

Mai multe detalii: Passwords in IP.Board

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.