Jump to content

Nou: Yahoo Messenger 9.0 Beta

gaby

Recommended Posts

A aparut noul Yahoo Messenger 9.0 BETA.

39399434on0.jpg

Este destul de dragut din cate am vazut intr-un filmulet.(click aici pentru vizualizare)

Download link: http://beta.messenger.yahoo.com/

Nu-l downloadati din alta parte, decat de pe yahoo, deoarece presupun ca cu lansarea acestei noi versiuni, o sa apara si niste keyloggere (programe prin care cei care vi-l dau, pot sa vada tot ce tastati [parole, mesaje etc.])

Puncte Forte:

• Trimite mass message-ul mai repede.
  • Trimite/primeste fisere mai repede.
  • Merge sa pui emoticoane si in status.

Puncte Slabe:

• Nu se pierde arhiva sau alte date.
  • Nu mai merg jocurile,defapt nu mai are deocamdata.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

banuiesc ca da. deoarece la instalare iti baga niste fisiere in C:/Program Files/Yahoo!

atata timp cat ai versiunea 8.0 sa zicem, ai deja fisierele de la el in Program Files, si banuiesc ca si 9.0 va baga tot acolo ceva astfel 8.0 devenind nefunctionala.

dar, nu stiu exact, incearca sa il instalezi pe 9.0 si vezi daca iti zice de dezinstalarea celui vechi.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

dar dak am Y!multi mess  nu voi mai putea avea mai multe?? :juggle:

daca il instalezi pe langa, adica lasi si multi mess si instalezi si 9, s-ar putea sa mearga.

oricum fi sigur ca o sa apara multimessenger si pentru versiunea 9.0

Cum pot sustine forumul?
--------------------

nu :) , asta nu e copiat. este testat de mine :bag:

numai ca am gresit putin, in loc sa pun la puncte forte (Merge sa pui emoticoane si in status.) am pus la puncte slabe.

in rest faza cu arhiva poate fi un punct forte din punctul tau de vedere, eu am spus parerea mea.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Nu merge instalat peste celalalt!Cel putin mie nu imi functiona!Mi`am reinstalat windowsu mi`am pus media center edition 2005 si nu merge instalat mesenger 9....si cullmea ca nici mesenger 8!!DC?

P.S Nu e de la windows pe alt comp cu acelas sistem de operare merge instalata versiunea 8!

eu l-am instlalat peste dar tot nu imi merg emoticons nu mi se misca pls help

vrei sa spui ca l-ai pus peste messenger 8 ? daca da dezinstaleaza tot ce tine de messenger (sterge si din C:/Program Files/Yahoo! folderul Yahoo!) si incearca sa instalezi messenger 9 din nou.

daca tot nu sunt animate emoticoanele, inseamna ca ori e un bug ori e de la pc-ul tau.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

vrei sa spui ca l-ai pus peste messenger 8 ? daca da dezinstaleaza tot ce tine de messenger (sterge si din C:/Program Files/Yahoo! folderul Yahoo!) si incearca sa instalezi messenger 9 din nou.

daca tot nu sunt animate emoticoanele, inseamna ca ori e un bug ori e de la pc-ul tau.

animatiile sunt dar nu se misca doar stau pe loc la mine nu se misca iar la soramea se miscaX(

nu :) , asta nu e copiat. este testat de mine  :bag:

numai ca am gresit putin, in loc sa pun la puncte forte (Merge sa pui emoticoane si in status.) am pus la puncte slabe.

in rest faza cu arhiva poate fi un punct forte din punctul tau de vedere, eu am spus parerea mea.

chestia e că arhiva o poţi şterge singur din folderul de la Yahoo din Program files :D

• 1 month later...

nu ştiu de ce ai pus la puncte slabe că merg emoticoane ??®n status şi că nu se pierde arhiva...n-ar fi nişte puncte slabe. Sau aşa ai copiat de unde ai luat totul?

Whatever...??®ncă un punct slab....nu s-a inventat Hyper IM(YM) care să meargă pe messenger 9.

exista si HyperIm pt messeanger 9

HyperIm: http://files.filefront.com/HyperIM+214+Set...;/fileinfo.html

• 1 year later...