Jump to content

Recommended Posts

Posted

In opinia mea, courage nu mai ajuta. Face cineva un topic si el zice " cu putina cunostinta in html si css ai face ceva ". Omul ala a facut topic sa ii spui ce sa invete sau cum sa faca aia? ca eu nu inteleg logica

Nu il cunosct prea bine, sunt nou aici, dar este destul de arogant baiatul.

Iar in legatura cu kenzo si courage, kenzo are dreptate, de ce courage isi pune mintea cu kenzo si el la fel? Va spun eu, daca courage nu ar fi avut acest grad mare, nu ar mai fi fost asa :)

• Moderators
Posted

In primul rand, am luat warn pe nedegeaba de la el , si in primul rand, nu ajuta cu nimic forumul aceasta, tot Kennzo ramane NR 1 ! [ Aici ma refer la zona IPB .. Courage ajuta foarte putin , pe cand Kennzo la fiecare topic are cate un reply ! ]

1p pentru posturi tampite (când cineva vrea să schimbe un background nu îi spui să caute termenul background în CSS)

1p acum pentru

Total: 2p => suspend 24h (asa e sistemul, sorry)

Legat de warnurile `date din abuz` ale lui kennzo:

1p pentru sarit in sus la contradictie (NU, nu e normal sa centrezi ceva doar adaugant spatiu in partea stanga)

1p pentru limbaj (copil plangacios / etc) -> 3 zile fara a mai putea posta

-1p ca sa nu fiu rau.

A, da, tot de la kennzo (n'are treaba cu forumul, dar ca sa vedeti ce ii poate capu): http://i.imgur.com/4yID1si.png

Posted

1p pentru posturi tampite (când cineva vrea să schimbe un background nu îi spui să caute termenul background în CSS)

1p acum pentru

Total: 2p => suspend 24h (asa e sistemul, sorry)

Legat de warnurile `date din abuz` ale lui kennzo:

1p pentru sarit in sus la contradictie (NU, nu e normal sa centrezi ceva doar adaugant spatiu in partea stanga)

1p pentru limbaj (copil plangacios / etc) -> 3 zile fara a mai putea posta

-1p ca sa nu fiu rau.

A, da, tot de la kennzo (n'are treaba cu forumul, dar ca sa vedeti ce ii poate capu): http://i.imgur.com/4yID1si.png

Sorry.. incerci sa iesi curat din poveste.. insa nu este asa! .. adevaru te supara.. si asta spune tot.. hai sa mai ascultam si pe altii.. nu esti usa de biserica.. fiecare la nervi reactioneaza diferit + ca sunt satul de tine, si chestiile tale de 2 bani de copil plangacios..

• Moderators
Posted

Sebastian .. te bagi si nu cunosti povestea.. te rog..

Daca tot zici de Sebastian, spune si de aldoilea cont altau sau prietenu tau (bWin). O dam roata aiurea si doar mai rau ne prostim, asa vom pare maturi cand eu o sa am 50 ani.

In opinia mea, courage nu mai ajuta. Face cineva un topic si el zice " cu putina cunostinta in html si css ai face ceva ". Omul ala a facut topic sa ii spui ce sa invete sau cum sa faca aia? ca eu nu inteleg logica

Nu il cunosct prea bine, sunt nou aici, dar este destul de arogant baiatul.

Pana la urma nimeni nu e obligat sa deie un raspuns complet si cum sa faci ce ceri. Daca lumea cere ceva fix ca si la alt forum, nu ar trebui sa deie el codu de la un forum care nu ii apartine, probabil nici tie nu ti-ar place sa ieie codu de la tine si sa il puna aici.

E support gratis, nu platiti nimic, va ajutam ca vrem, ca va ajutam cu un cod simplu sau cu o idee despre cum sa faci, e totu la alegerea lu cine raspunde. ( Asta e parerea mea )

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Nu am de mult contul aici, dar urmaresc pctroubleshooting.ro de 3-4 luni, si am vazut cam cum se poarta Courage. Eu zic ca daca lui Courage i se scade pt. o perioada de cateva sapt./luni de la Ambasador, la Veteran, e o pedeapsa buna. (Parerea mea.)

Posted

Hai kennzo cu clonele / prietenii :X

Eu nu am pus pe nimeni sa posteze absolut nimic! am dat doar mass sa vada toti cine esti cu adevarat , + ca au postat ca au vrut ei.. si de aceeasi parere sunt si eu.. dar tu pecepi lucrurile cum vrei tu.. niciodata nu o sa intelegi ca te dai rotund cand defapt esti cerc ( praf / scuzati pleonasmul ironic)! .. Imi pare rau despre tine.. acesti utilizatori si-au exprimt opinia in legatura cu persoana ta.. nu a postat ca le-am zis eu =)) ce patetic esti:) hai ofitca-te.. :) ..

Ps: Spre deosebire de tine nu ma laud prost si mult.. dai o imagine proasta altora + ca poti sa faci ce vrei! .. asta e parea unora despre tine.. verifica IP-ul desteptule.. vorbesti de clone? tu vb ? .. :)) cred ca ai uitat de:

Posted

Jesus ... Da' la ce se ajunge ... Noi suntem aici sa ajutam si sa fim ajutati la nevoie ... Nu sa ne '' batem '' in grade , accese etc .

La nervi ... la nervi si eu bufnesc si trantesc pana devin '' Hulk '' ...  :)) 

Nu puteti sa faceti pace ?

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Voi chiar credeti ca noi il luam in serios pe el, nu?

Really, cui ii pasa de ce zice el? =)) S-a facut destul de cacao la topicul cu adaugarea de nou personal in staff :))

• Upvote 1
Posted

Voi chiar credeti ca noi il luam in serios pe el, nu?

Really, cui ii pasa de ce zice el? =)) S-a facut destul de cacao la topicul cu adaugarea de nou personal in staff :))

Defapt te-ai ofticat tu cand a zis Gaby ca mai asteapta cu moderatorul si ca sunt important pentru el.. e o diferenta, copile, mori de oftica..altceva nu stii..

Nu am facut altceva decat sa-mi exprim punctu de vedere, care pe tine de-a deranjat draga, ca vai ma bag peste "zona ta" .. ;)

Posted

Tu te crezi zeul pamantului care nu are voie sa ia warn, asta e problema ta.

Invidia se citeste in post-urile tale.. si nu-i nimic.. promit ca o sa ma "tin de treaba".. in asa fel incat sa te oftici tu ca eu voi primii acces.. + de alta.. te scuzi degeaba si ma acuzi pe mine.. Cine se scuza, se acuza! .. so .. vezi-ti de treaba omule.. eu zic ca deja o dai in SF .. esti un copil de 17 ani care se crede buricu` pamantului incercand sa demonstrezi la altii ca le stii pe toate, dar care defapt iti lipsesc unele maniere + multe altele.. Nu ai curaju sa accepti adevaru` ce-ti este spus de altii, dar care tu nu-l accepti sub niciun pretext, e problema ta! ;)

• Moderators
Posted

Ultimul meu mesaj:

yawn.gif

Toate posturile tale de aici amintesc aceeasi chestie: dati-l afara pe courage si puneti-ma pe mine moderator, ca deh, MI-A DAT WARN!!!

Se vede de la o posta frustrarea ca ai luat warn.

Toata plangerea ai facut-o ca sa aduni posturi. =))

Oricum nu rezolvi nimic. Se va inchide si acest subiect, ca si ultimul postat de tine. Funny :)))

Posted

yawn.gif

Toate posturile tale de aici amintesc aceeasi chestie: dati-l afara pe courage si puneti-ma pe mine moderator, ca deh, MI-A DAT WARN!!!

Se vede de la o posta frustrarea ca ai luat warn.

Ultimul meu mesaj: Toata plangerea ai facut-o ca sa aduni posturi? =))

Oricum nu rezolvi nimic. Se va inchide si acest subiect, ca si ultimul postat de tine. Funny :)))

:)) ma amuza starea ta pozitiva! .. e bine, ai dreptu` sa visezi ceea ce vrei tu.. eu nu as fii asa de sigur ca va fi dat pur si simplu Closed! ;) .. si nu e vorba de nicio frustrare.. spre deosebire de tine.. eu, Kennzo stiu sa ma fac placut , nu ca tine .. ;) 

Ps: That's a big difference + you're a whiny child

Posted

Ken , de data asta cam exagerezi ... 

Nu il oftica cu nimic pe Courage ca ai tu accese ... asa si eu sunt MOD pe English Corner si nu ma simt cu nimic mai special ca acum 1 an ... E doar ceva dragut la care lucrez impreuna cu cei de aici ... Dan , GOH , Lus , Gaby ....

• Upvote 2
Posted

Daca tot zici de Sebastian, spune si de aldoilea cont altau sau prietenu tau (bWin). O dam roata aiurea si doar mai rau ne prostim, asa vom pare maturi cand eu o sa am 50 ani.

Pana la urma nimeni nu e obligat sa deie un raspuns complet si cum sa faci ce ceri. Daca lumea cere ceva fix ca si la alt forum, nu ar trebui sa deie el codu de la un forum care nu ii apartine, probabil nici tie nu ti-ar place sa ieie codu de la tine si sa il puna aici.

E support gratis, nu platiti nimic, va ajutam ca vrem, ca va ajutam cu un cod simplu sau cu o idee despre cum sa faci, e totu la alegerea lu cine raspunde. ( Asta e parerea mea )

Ai si tu dreptate sa stii, dar daca tot nu vrei sa-l dai, macar nu mai posta " invata putin css " etc, pentru ca omul ala a facut topic ca sa fie ajutat, nu sa i se zica sa invete singur.

Posted

Ken , de data asta cam exagerezi ... 

Nu il oftica cu nimic pe Courage ca ai tu accese ... asa si eu sunt MOD pe English Corner si nu ma simt cu nimic mai special ca acum 1 an ... E doar ceva dragut la care lucrez impreuna cu cei de aici ... Dan , GOH , Lus , Gaby ....

Asa e Terro , insa eu nu astept sa moderez IPB cum zice Courage.. el e doar invidios pe mine.. :) si ofticos.. ca mnah .. asa e.. eu ma opresc din postat..

+ ca acest tip ( courage ) niciodata nu va fii cum este Dan O , Lus sau gaby .. el este doar un pustan ce inca nu s-a obisnuit sa i se spuna adevaru` in fata.. si cand o face cineva.. lasa reply gen: "frustrat, etc etc " .. pentru ca altceva nu stie, deh .. asta-i lumea..! :) dar tot nu ma las.. O voi tine pana in panzele albe..

Ps: poti sa-mi dai warn la greu Alexe, asa iti dovedesti valorea.. ;)

• Moderators
Posted

Ai si tu dreptate sa stii, dar daca tot nu vrei sa-l dai, macar nu mai posta " invata putin css " etc, pentru ca omul ala a facut topic ca sa fie ajutat, nu sa i se zica sa invete singur.

E mai usor sa inveti tu chestii noi decat sa deschizi topic nou pentru fiecare in parte :).

Vad useri in topicul asta pe care nu i-am vazut in viata mea sa posteze, pe nicaieri... E putin dubios.

Putin? :))

Posted

Pe sistemu asta deschid si eu un topic cum ca vreau bani. Nu vreau sa invat sa muncesc, vreau sa fiu ajutat.. common. Una e ca ai nevoie de 1-2 chestii si nai gasit pe net, alta e ca nici nai cautat.

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Kennzo: Calmeaza-te. Asta e sfatul meu. Mai posteaza maine, sau mai pe seara dupa ce de calmezi putin. O sa vezi lucrurile altfel. O sa postezi altfel...garantez.

Courage: Nu il mai provoca, ca ma agiti si pe mine, am baut deja 4 cafele. Inceteaza si tu.

Cred ca o sa inchid topicul pana maine, pana va imbracati toti gandurile in cuvinte... ma mai gandesc pana ajung acasa.

• Upvote 2
Posted

#Dan ... Credeam ca eu ma enervez ușor ...  :D 

#Ken ... Nici macar nu conteaza daca tu o sa ai accese pe IPB sau nu , eu nu cred ca Courage se simte cumva amenintat ....

#GOH ... Asa e cel mai bine .

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.