Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Sa inteleg ca versiunea forumului pentru dispozitivele mobile nu este suficienta, sau?

La ce bataie a fost pe SP ca sa o introduca, banuiesc ca e mai ok decat varianta mobila :)) Zilele astea imi vine tableta si vad atunci

• 2 weeks later...
  • Moderators
Posted

Interfata de mobil este o interfata normala. E foarte greu sa faci sa incapa mai multe lucruri pe un ecran mic, de aia si este asa simplut. Pe langa asta, IPB 3.X nu a fost gandit pentru telefoane cand l-au lansat, daca era gandit pentru telefoane, faceau designu responsiv cum este acum in noua versiune 4.0 :)

Cu sau fara tapatalk, mie tot aia imi este, eu folosesc skinu normal si ma folosesc de zoom in / zoom out la telefon pentru a vedea anumite lucruri.

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Nu stiu cum e cu performanta :)). Pe telefonul meu de exemplu e un chin sa stai pe un browser... aplicatii gen facebook/quora merg ok, dar cand caut ceva pe Google si dau click, dezastru :)). Merge incet ca ceapa. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

In afara de posibilitatea de a strange toate site-urile preferate in aplicatie si de a face un feed, nu vad asa mari diferente :-?.

Traficul pe mobil scade de cam 4 ori mai încet (pe browser există acele .png de la Menu, de la Notifications, f_icon, f_redirect, etc), este mai rapid și mai eficient decât pe mobil. Poți intra de la notificări la mesaje doar printr-un wipe + tap, intrând mult mai rapid decât pe browser. Noutățile apar printr-o notificare pe telefon, fiind mult mai activ privind subiectul urmărit, statusul scris, etc. Pe scurt, o navigare mai fiabilă. În plus, este gratis instalarea sa, fișierele putând fi descărcate după site-ul lor.
Posted

De acord.

w w w . e l i t e r o m a n i a . c o m

Recrutăm servere de orice tip . Oferim:

- DNS gratuit.

- Categorii personalizate pentru fiecare server.

- Moderator la secțiunea serverului dvs.

- Ajutor în privința serverului, la partea tehnică.

- Dacă este server de CS, veți primi lunar câte un boost de la gt.rs.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.