Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara. Am o problema. Un administrator a pus nu stiu cum, fontul Italic pe forum, si nu mai stiu cum sa-l scot. Uitati o poza:post-33443-0-54520300-1411148160_thumb.p

Va rog sa ma ajutati sa ajung la fontul cel standard.

• Moderators
Posted

Cauta in ipb_styles la:

body

Ceva asemanator:

font-style: italic;

EDIT:

Daca nu gasesti nimic, cum bine a zis Courage, poate fi de la un grup care nu a fost bine editat sau chiar mai bine zis, din orice loc al forumului. Daca sti exact la ce a umblat persoana respectiva, ar fi mai usor de aflat problema.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

La ce a umblat administratoru ala inainte sa apara problema? La mine problema care zici nu apare ( Vezi spoiler )

Intreaba-l pe el sau verifica logu:

AdminCP > Stats & Logs > Logs > Admin Logs 

Si alege numele de la cine crezi ca a modificat.

iC2Jdl2.png

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Vezi la grupurile de pe forum, dacã la Formatting Group Prefix ai:

<span style='culoare.blabla;'>
La Formatting Group Suffix sã ai:

</span>
Posted

Apare la toate grupurile nu doar la Administrator / Fondatori cum a zis gadeas un search in style.css si vezi unde gasesti fontul italic .

1)

.searchlite{background-color:yellow;color:red;font-size:14px}.activeuserposting{font-style:italic}

2)

shoutbox_disabled{font-style:italic;color:red}.shoutbox_text{word-wrap:break-word}

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.