Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Deci sa inteleg ca ai facut un tutorial la tine pe forum dar, nu merge. Sau lasa, nu are rost, ca oricum nu mai inteleg nimic.

Cauta in ipb_styles.css:

#branding

Si adauga:

background-image: url('Link spre imagine');

Daca vrei sa se repete, adauga urmatoru cod ( Evita codu de sus ):

background: url('Link spre imagine') repeat-x 0 0;

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Ceva nu faci bine. Esti sigur ca pui linku bun spre imagine? Sau extensia .png / .jpg? Am probat direct la tine pe forum si a mers fara probleme cu ambele optiuni.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

tot degeaba :))) vaii mooor =))) e belea forumu asta !

Cam arogant dupa ce ca te si ajutam .

Uite un cod aici :

#branding{background:url('http://forum.joinet.ro/public/style_images/agamers/banner_bg.png') repeat-x 0 0;height:120px;padding-top:10px}

Posted

nu-s arogant da mi se pare amuzant ,,, am un forum de ma doare capu .. de 2 zile in .. ma chinui sa pun un banner la el .. da dal in slb :)))

intrati unu la mine in cp  si va uitati voi ca tot degeaba .. am respectat cum ziceti voi si de pe alte tutoriale si tot degeaba .. :(

Posted

nu-s arogant da mi se pare amuzant ,,, am un forum de ma doare capu .. de 2 zile in .. ma chinui sa pun un banner la el .. da dal in slb :)))

intrati unu la mine in cp  si va uitati voi ca tot degeaba .. am respectat cum ziceti voi si de pe alte tutoriale si tot degeaba .. :(

Mare lucru sa faci ceea ce a zis gadeas, mai sus..

la background sa nu uiti sa pui la extensia imaginii:

imagine.jpg;
sau
imagine.png;

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.