Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mulţi(fiind probabil mai comozi, sau pur şi simplu le convine) folosesc ca şi browser principa Internet Explorer...alţii preferă să-şi instaleze altul

Care este cazul tău? Ce Browser foloseşti şi ce părere ai despre Internet Explorer?

Posted

eu folosesc Internet Explorer 7 si 6, dar bineinteles pentru teste la website-uri sau scripturi am si Mozilla Firefox. In Internet Explorer 6 apar destule neregularitati din punct de vedere al codurilor (html, css, php, etc), la Internet Explorer 7 pot spune ca problemele s-au mai remediat.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

eu folosesc Internet Explorer 7 si 6, dar bineinteles pentru teste la website-uri sau scripturi am si Mozilla Firefox. In Internet Explorer 6 apar destule neregularitati din punct de vedere al codurilor (html, css, php, etc), la Internet Explorer 7 pot spune ca problemele s-au mai remediat.

Exact ca mine :D

Posted

prin ce motiv firefox e mai bun k restul browserelor??io folosesc opera si pot sa spun k sunt multumit.....avantaju e k itzi raman memorate "tab-urile" chiar dak inchizi calculatorul :D........si nu mai tzii atat de multe ferestre in bara(in cazul in care vrei sa umbli pe mai multe site-uri concomitent) :)

phpg4tjfyamta5.jpg
Posted

Explorer si Firefox dar browserul principal e mozzila :)

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

Firefox ofera foarte multe add-on-uri utile pentru orice tip de utilizator.

Un programator web nu va folosi doar un singur browser ci va incerca sa testeze scripturile pe cele mai utilizate browsere ( IE, FF, Opera, Konqueror, Safari ) iar cu lynx va testa ce vede un motor de cautare pe siteul lui.

Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare

Parchet din lemn masiv exotic

Posted

frumos , :D

> downl link < ? :-h

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Am votat pentru IE si il folosesc . Dar am citit posturile voastre si cred ca ma scimhb cu Mozila .

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.