Mihail Flavius Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 Buna ziua. Comunitatea Blown si-a schimbat platforma IPB in SMF apoi in phpBB, ma rog, nu asta conteaza. Conteaza ca vroiam sa stiu cum se numeste tema lor IP.Board pe care o aveau, am cautat-o peste tot dar nu am gasit-o. Daca ma puteti ajuta, iata si o imagine: PS: Scuzati talentul meu in Paint .
Moderators gadeas Posted October 18, 2014 Moderators Report Posted October 18, 2014 Nu inteleg de ce ai sterge numele comunitatii in poza, cand in post ai scris numele si in titlu la fel. Despre skin, este un skin modificat custom. Probabil de la Animate sau Deflection, nu zic ca nu e posibil de la alt skin, dar alea doua seamana cat de cat ca si structura de baza. Download la aceasi skin nu vei gasi niciunde. 2 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Solution Denis™ Posted October 18, 2014 Solution Report Posted October 18, 2014 Mie imi pare a fi Eclassic Skin editat: http://webflake.sx/files/file/1769-eclassic-black-skin/ 1
+Vlăduț Rădulescu Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 Este Deflection editat de Shady (cuvinte spuse chiar de el). Forumul Blown a întâmpinat niște probleme și au vrut să schimbe parola, dar nici măcar nu aveau securizare, era doar platforma instalată și personalizată. 1
Mihail Flavius Posted October 18, 2014 Author Report Posted October 18, 2014 Are cineva tema creata de Shady ? Sau mai exista pe vreun forum ?
Denis™ Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 nu e ceva personalizat si editat de el. Dar exista sanse sa o faca cineva priceput in IPB
+Vlăduț Rădulescu Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 Are cineva tema creata de Shady ? Sau mai exista pe vreun forum ? Are copyright pus de el. Oricum tema va reveni, deoarece forumul întâmpină niște dificultăți tehnice, deci stați liniștiți, nu puneți voi mâna pe o așa capodoperă (chiar dacă mai are niște mici buguri privind HTML).
Sebastian C. Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 Uite cum facem , iei tema de asta de aici (e tema lor numai ca nu e modificata cum au avut ei). Dupa te uiti pe tutorialul asta si faci si tu ceva ca tema aia. () Te uiti prin acest subforum pentru ca am deschis si eu topicuri despre a afla cum fac anumite parti in tema lor.
+Vlăduț Rădulescu Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 Uite cum facem , iei tema de asta de aici (e tema lor numai ca nu e modificata cum au avut ei). Dupa te uiti pe tutorialul asta si faci si tu ceva ca tema aia. () Te uiti prin acest subforum pentru ca am deschis si eu topicuri despre a afla cum fac anumite parti in tema lor. Imaginile de unde le ia? Scripturile de unde le ia? Are la scripturi băgate...
+#Republic Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 Imaginile de unde le ia? Scripturile de unde le ia? Are la scripturi băgate... Ce scripturi ma ? Tema aia o fac intr-o 1 ora . E doar editat din CSS . Atat. Se vede clar ca e un Eclassic Black Skin. 2
Recommended Posts