Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eu unul folosesc această platformă pe forumul meu de teste. Nu am verificat hook-urile, aplicațiile, etc, dar ca și o primă impresie, mi-a plăcut: o instalare fără probleme întâmpinate (pe 3.4.6 am întâlnit), tema băgată de mine nici măcar o bubă...

• Moderators
Posted

La mine ţipa baza de date când vroiam să şterg permanent un post din ModeratorCP > Removed content:

Date: Mon, 20 Oct 2014 18:10:38 +0000
 Error: 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'IN (1138) AND attach_rel_module='post'' at line 1
 IP Address: 109.100.205.197 - /forum/index.php?app=forums&module=moderate&section=moderate&do=p_hdelete&f=180&t=246&pid[]=1138&st=&auth_key=/*cheie irelevanta*/&return=modcp:deleted
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 mySQL query error: SELECT * FROM attachments WHERE  IN (1138) AND attach_rel_module='post'
 .--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
 | File                                                                       | Function                                                                      | Line No.          |
 |----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------|
 | admin/applications/forums/sources/classes/moderate.php                     | [class_attach].bulkRemoveAttachment                                           | 1119              |
 '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------'
 | admin/applications/forums/modules_public/moderate/moderate.php             | [moderatorLibrary].postDeleteFromDb                                           | 418               |
 '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------'
 | admin/applications/forums/modules_public/moderate/moderate.php             | [public_forums_moderate_moderate]._multiRemoveHardDeletedPost                 | 362               |
 | admin/applications/forums/modules_public/moderate/moderate.php             | [public_forums_moderate_moderate]._postsManage                                | 248               |
 | admin/sources/base/ipsController.php                                       | [public_forums_moderate_moderate].doExecute                                   | 306               |

Am schimbat fişierul admin/applications/forums/sources/classes/moderate.php cu cel din 3.4.6 şi e ok.

• Moderators
Posted

Nu stiu ce sa zic, eu unul inca nu am apucat sa fac upgrade si nici nu l-am probat local.

Dar, in functie de cum arata bug-trackerul (o singura problema momentan care nici aia nu este verificata ca si bug) pentru versiunea 3.4.7, eu as spune ca este destul de ok sa fie folosit fara probleme: Link spre bug-tracker

@Courage, dupa un micut filtru la bug-trackerul oficial, problema pare sa fie de la tine, pentru ca nu a pus nimeni nimic despre aia.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

@Courage, dupa un micut filtru la bug-trackerul oficial, problema pare sa fie de la tine, pentru ca nu a pus nimeni nimic despre aia.

Am instalat si in localhost ipb 3.4.7, aceeasi eroare.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.