Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, vreau sa imi deschid un magazin online si ma intereseaza sa gasesc o companie de gazduire buna, daca nu cea mai buna din tara. Din ce am studiat eu, am gasit Mxhost, Romarg, Clausweb, Gazduire.ro, Webfactor. DIn cei ce ati avut sau aveti servicii de la acestea, ce imi recomandati? Ma intereseaza in mod special suportul tehnic.

Posted

Salut.

Din cate topic-uri am vazut de acest gen am constatat ca "takehost" e cea mai buna firma de hosting.

am avut webhost de la iei chiar si host-uri pentru jocuri samp/cs/mc... si au mers perfect dupa parerea mea...

Posted
  On 10/29/2014 at 3:15 PM, Nitro said:

Salut.

Din cate topic-uri am vazut de acest gen am constatat ca "takehost" e cea mai buna firma de hosting.

am avut webhost de la iei chiar si host-uri pentru jocuri samp/cs/mc... si au mers perfect dupa parerea mea...

Takehost e firma fantoma , si da-mi link unde zice ca Takehost e cea mai buna firma.

Pentru magazin online as alege mxhost  , sau btstelecom .

Posted
  On 10/29/2014 at 3:15 PM, Nitro said:

Salut.

Tu te auzi ce vorbesti ? sau macar stui ce zici?

Aia nici macar nu e firma inregistrata ,e o firma fantoma care atrag clienti nestiutori (copii)

Daca vrei ceva bun pentru un Magazin Online gazesti la http://ro.easyhost.com/ ,de la aceasta firma au si cei de la EMAG

Uite aici o lista cu site-uri cunoscute hostate de ei

• Moderators
Posted

Daca vrei o gazduire buna, nu te baza pe romania ( din experienta mea si din cate observ zi de zi pe acest forum dupa cum apare fiecare cu probleme de la host ). Exista multe firme bune in Europa care ar vrea careva din Romania sa fie la nivelu acela.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

-> http://hqh.ro doar 0.99 euro pe luna

Te pot ajuta cu suportul tehnic gratuit in caz ca intampini erori/buguri la scriptul magazinul tau online(am experienta).

Beneficiezi de cPanel, backup, transfer site gratuit, plata prin sms si multe altele.

Nu sunt intreruperi datorita ups-urilor.

Daca esti interesat add ID: vanzarihqh sau http://hqh.ro/contact discutam acolo.

Posted

Cred ca ne intalnim si aici cu aceeasi problema. HqH.ro imi ofera gazduire pentru un magazin online la 0.99 euro pe luna? Ce inseamna de fapt trafic nelimitat? Si ma incadrez in 1.5G la cateva sute de produse? Plus ca vreau SSD, ip dedicat si certificat SSL.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.