Jump to content

Recommended Posts

Posted

M-am gandit sa fac un gest frumos si sa postez un index ,care am vazut ca se cam cauta.

Indexul il puteti vedea aici: www.ecila.ro

Link download ZippyShare: :link:

Daca v-am ajutat nu uitati sa dati +1

• Upvote 4
  • Downvote 1

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

• Moderators
Posted

Nu mai postati linkuri girlshare sau postimg.

Si nu inteleg de ce este la categoria PHP, cand nu are legatura cu PHP. Este un simplu HTML, CSS si JS.

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Da ,vina mea puteți sa îl mutati la HTML.

Cine vrea un index 1 e-2 e depinde si ce index

Multumesc.

• Upvote 1
  • Downvote 1

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...
Posted

Am o problema ... am pus index-ul totu bine si frumos ...si cand intru pe romaniagg.info (scuzati reclama ) imi da .. Romaniagg.info/ecila.ro/index.html... am cautat peste tot si nu am gasit

Posted
18 hours ago, WinrraR said:

Am o problema ... am pus index-ul totu bine si frumos ...si cand intru pe romaniagg.info (scuzati reclama ) imi da .. Romaniagg.info/ecila.ro/index.html... am cautat peste tot si nu am gasit

Fisierele trebuie sa le copiezi in "public_html". Nu trebuie sa copiezi dosarul, trebuie sa copiezi elementele care sunt in dosarul respectiv. (index.html, css, images etc)

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.