Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Ai gresit categoria.

Nu vad nimic "nou" sau "wow" fata de ecila.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Mdea daca pui aceasi tema folosita de cineva nu rezolvi nimica, puteai sa schimbi si tu headeru si maintile si parea altfel.

Nu avem ce pareri sa dam la un forum care foloseste aceasi tema care o mai au inca 50 , ca sa ceri pareri la un forum mai intai rezolva partea cu skin-ul care este ce-a mai importanta !

ACESTA CATEGORIE ESTE DOAR PENTUR PROBLEME INTALNITE IN I.P.B NU PENTRU PARERI , PENTRU PARERI AI CATEGORIE SPECIALA !

Posted

Sti ce imi place  , ca unele chestii pe care le vad la alte forumuri au fost facute de mine :))) . De exemplu avataru default este facut de mine ( S.P.Y ) de pe  virtualstrike :D ... eu l-am facut in photoshop .. insa e ok doar ziceam .. ma bucur ca se folosesc si altii :)

Posted

Macar daca puneai in loc de : Theme Designed By KronoS - Theme Designed By Csrullz era altceva.

Nu prea vad aspect nou la tema decat aceasi ca la ecila , headeru lafel , maintile le-ai facut rosi si ai schimbat f_icon in rest nimica.

Up se la dupa 48h si aici nu este categorie pentru pareri comunitati ! Rog sa se dea t/c sau move.

Aici se da cu pareri : 

http://pctroubleshooting.ro/forum/42-web-design-website-review/
  • Moderators
Posted

Si daca Csrullz punea "Theme designed by Ecila" era si mai bine.

Categoria va fi mutata cand Gaby gaseste un moment liber pentru asta, pana atunci, va fi aici.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Baieti , daca va uitati bine la tema eu am schimbat aproape tot , f_icon nu e acelasi , maintitle schimbat , userinfopane modificat , meniul cu butoane schimbat ...doar banneru a ramas acela pentru ca nu gasesc altu si nu am nici un designer bun care sa-mi faca altul.

a lot of bla bla bla...

• Moderators
Posted

Numele de domeniu? :)) 

Unu .com altu .ro, va fi interesanta lupta asta intre doua comunitati care abea au 300 posturi si cativa membri. PS: Cine se pricepe mai bine la SEO va castiga.

• Upvote 2

Posted

ia zii si mie ceam copiat de la aia ? :))

5-10 min iar reclama ca copii cei mici. Ma voi nici licenta nu aveti asa ca puteti pierde domeniul. Si cred ca chiar il ve-ti pierde

Posted

Denis , nu stiu despre ce vorbesti , si nu te mai caina ca ti-am furat domeniul , ca nu se intampla nimic , mai sunt zeci de comunitati care au domeniu la fel , iar eu sunt prieten cu mihai , fondaotrul la domeniul.ro si nu a avut nimic impotriva cu asta.

a lot of bla bla bla...

Posted

Denis , nu stiu despre ce vorbesti , si nu te mai caina ca ti-am furat domeniul , ca nu se intampla nimic , mai sunt zeci de comunitati care au domeniu la fel , iar eu sunt prieten cu mihai , fondaotrul la domeniul.ro si nu a avut nimic impotriva cu asta.

Ma eu nu-s impotriva dar nu mai faceti reclama ca copii si copiati

Posted

Mda, fail! =))

Tema este urâtă, sincer să fiu. Nu are și ea măcar un Copyright pusă pe ea, dacă tot vreți să fiți „în domeniu” cu IP.Board. Fraților, ori faceți voi dintr-o temă ceva serios, original, ori nu mai intrați deloc în HTML și CSS, luați cartea de română (că nu sunteți mari genii aici) și apucați-vă de învățat că sunteți mici momentan, dați și voi niște teze, gata sunteți mari.

Posted

Mda, fail! =))

Tema este urâtă, sincer să fiu. Nu are și ea măcar un Copyright pusă pe ea, dacă tot vreți să fiți „în domeniu” cu IP.Board. Fraților, ori faceți voi dintr-o temă ceva serios, original, ori nu mai intrați deloc în HTML și CSS, luați cartea de română (că nu sunteți mari genii aici) și apucați-vă de învățat că sunteți mici momentan, dați și voi niște teze, gata sunteți mari.

Tu ce vroiai  =)) au 14 ani. Am verificat deja!

Posted

ON :ma alatur celor spuse mai sus! Sunteti niste copii care faceti reclama insistent! Acum dupa modificare ce sa zic alt banner alt background dar e bine ca nu mai seamana leit ecila! 

OFF:Nu mai faceti reclame pe alte comunitati. 

Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe FhiZsPe.png

Posted

Nu inteleg de unde furia cu Ecila ... 

Fara suparare acum , dar , invatati bine CSS , HTML , PHP cat sa va mearga mintea spre ceva original si mai discutam dupa .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.