Jump to content

Antivirusul Cel Mai Bun!

Smeagoll

Recommended Posts

la ora actuala astea sunt cele mai bune(nod 32 si kaspersky) (parerea mea) am luat Norton 2007 l-am instalat, am dat scanare totul era curat.Apoi iau Kaspersky 6.0 dau si cu asta scan si gaseste 4001 virusi (saburex), din cate am citit si eu doar kaspersky si nod32 detecteaza acest virus ...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

cel mai bun anti virus este cu siguranta kaspersky si presupun McAfee dar tot e mai bun kaspersky ... McAfee poate cauza o gramada de probleme mai ales cu netul (am trecut prin asta) :-(

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Kaspersky e bun . Norton e un antivirus care iti blocheaza tot calc , eu cand l-am avut imi merge calc ca un *** . si Smeagoll frate nu iti baga 2 antiviruse, bagati un antivirus si un antispy ;)

si ba al3xxys : cel mai bun antivirus este ....

EDIT : ma eu team corectat :)) u ai scris "cel mai bun anti virus esti cu siguranta kaspersk"

• 3 weeks later...

da st3alth nu m-am prins ce vroiai sa zici acum m-am corectat :)

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

kaspersky nu e deloc ca Bitu, iar daca faci setarile cum trebuie nu o sa te intrebe mai nimic, cel putin pe mine ma intreaba numai daca vreau sa las programul nou* instalat sa intre pe internet si asta doar pt ca i-am dat eu sa ma intrebe. Am avut si eu nod32 acum ceva timp si la primul site mai deocheat pe care am intrat am si luat virus, lucru care nu se intampla cu kaspersky, pararea mea :P

Eu zic ca antivirusi care sunt prea "silentiosi" nu sunt buni, adica nu te atentioneaza de nimic pt ca nu stiu nimic :D

• 4 months later...
  • 2 weeks later...

Folosesc NOD 32... Se descurca foarte bine si imi da si multe posibilitati... adica nu apare un mesaj de fiecare data cand intru in orice fisier...

Aici este insa o problema: este o mare diferenta intre programe piratate (care nu isi fac update si nu blocheaza toti virusii) si cele cu licenta (la care se face update zilnic si care scaneaza si blocheaza tot) ...

• 2 weeks later...
  • 5 months later...