Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Un live preview la site ar ajuta sa te pot ajuta, nu am cum sa stiu cum este format acel meniu sa-ti zic asa pe loc. Poti trimite prin PM link daca nu vrei sa-l afisezi aici.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Un live preview la site ar ajuta sa te pot ajuta, nu am cum sa stiu cum este format acel meniu sa-ti zic asa pe loc. Poti trimite prin PM link daca nu vrei sa-l afisezi aici.

Ai PM cu acel cod 

• 5 months later...
Posted

​am si eu o problema asemanatoare doar ca e la tabul de mai jos de meniu! Site: jdx.ro

Poti sa-mi dai -1 pana turbezi! ;)

Posted

Din decembrie pana acum cred ca a reusit din moment ce n-a  mai postat in topic.

​My bad, am vazut postul nou facut ieri si nu m-am mai uitat la data sa vad cand a fost facut topicul.

Ar fi bine ca cineva sa dea lock la topicurile foarte vechi fara raspuns.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.