Jump to content

Recommended Posts

Posted

de cateva luni bune o tinem tot asa:admini codati,ratati etc.presupun ca toti s-au saturat de toti butii care intra cu cheaturi si multe altele ...nu tre sa ma intind cu povesti.

Tavicu vad ca nu se ocupa cu nik altceva decat sa dea admine la ratati , Gaby vad ca e mereu ocupat in timpu saptamanii.totusi nu trebe lasat asa serveru.Parerea mea e ca trebe trecut pe Steam.dar nu tampenii sa intri cu PacSteam etc.STEAM in adevaratul sens al cuvantului.Tavicu poate citesti si tu ...incearca sa faci acest efort si sa treci serveru pe steam.desigur nu inainte de a vb cu gaby.am ales optiunea cu sondaj sa vedem si ce parerea au si ceilalti. :)

AssassinsCreedSig2.png

Posted

in primul rand e un avantaj,scapam de codati.trecem la un alt nivel.in sensul ca invatam care sunt jukatori adevarati si nu vor mai intra toti nubi care nu au steamsi mai ales copii fara experientza.doi ne modernizam,ca defapt asa vd procesul trecand la alt nivel si vom fi un servar mai serios apoi trebui sa trecem de etapa cu admini care trebuiesc sa fie buni si cu experientza si nu amatori.ca exemplu am jucat pe proff.ro un servar de cs,eram pe primul loc,nu folosesc coade,harta snow,juaktori se simtea ca erau incepatori.sau fara experiantza,amatori.intra un admin lumea injura "Paul codat"in urmatoarele 2 minute ban pe servar,dc era dus cu capul.cica admin,era amator.

Posted

Eu zic ca este o idee buna, numai ca si Tavic are putina dreptate... nu o sa mai fie asa populat... ar mai trebui asteptat putin, sa se mai raspandeasca putin steam-ul.

Vom vedea...

Intrebare:

Steamul merge pe orice placa video?

Daca iti merge couter-strike-ul normal nu o sa ai probleme nici cu steamul.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu prea cred eu ca nu o sa fie populat serverul ...nu cred ca cineva moare de 10 euro (orange) sa-si cumpere o licenta de steam si sa joace pe orice server din lume!Si in al doilea rand nu scapam niciodata de codati ...se poate pune si pe steam original coade!Deci....

Posted

pana vor invata sa puna coade in asa fel la steam trebui sa isi ia steam si doi cum am precizat vor intra jukatori cuni sau aproape buni dar fara coade si fara sa poate fi acuzati de ceva de cat de aim si nui asa mare problema ca aim ul nu ajuta f mult pe mine de niki un fel mai prost treg daca imi pun aim.si sincer asa se raspandeste steamul daca il pune pe servar.ganditiva bine.

Posted

bun populat inseamna buti :|? steamu a inceput sa se raspandeasca deja.si aditza daca chiar ti sa joci cs strange bani frumos adik tine creditu acolo si iti iei frumos o licenta.din catea vad acum si pe vodafone e cu euro deci prespun ca va fi 10E.

AssassinsCreedSig2.png
Posted

1 la mana tu nici nu joci asta e toata problema.tu vrei ca colectivu serverului sa fie doar din buti ? faci cum vrei ...astept si parerea lui Gaby. :-(

Pariu ca joc? Ca joc fara admin e partea a 2-a...

Si cum zicea cineva pe mai sus... Pe steam original nu se pot pune coduri dar pe pac steam poti...

Mai spunea cineva ca nu moare lumea pt 10 Euro... 80% din persoanele care joaca Counter Strike sunt sub 16 ani ... chiar crezi ca isi cumpara steam? Nu prea cred ...

Am mai vorbit si mai demult cu gaby despre chestia asta dar am ajuns la concluzia ca nu mutam srv!

Posted

are dreptate Spawn.si ia fi tu atent de aici majoritatea au sub 16 ani si au steam.ce zici de asta Tavicu :)?si vb de STEAM dela kalumea nu sa bagi pacsteam=coade si incepi :).

AssassinsCreedSig2.png
Posted

hmm .. STEAM ... :

1 avantaj : nu vor mai intra pustani care abia akum deskopera hartile

1 dezavantaj : nu vor intra prea multi oameni ;) se va juca 2 vs 2 sau 3 vs 3

Cine vrea sa joace cu coduri , joaca si de pe steam asa ca l-au facut degeaba ;) de fapt nu chiar degeaba pt ca ei au skos cash cash ;)

c208.gifhttp://world2.monstersgame.ro/?ac=vid&vid=164000115c208.gif

O tigara scurteaza viata cu 2 minute.

O sticla de bere scurteaza viata cu 4 minute.

Dar o zi de munca scurteaza viata cu 8 ore !!!

Am Electrozi 3.25 mm Super Tit de vanzare ! pentru mai multe detalii da-ti PM cu id-ul vostru !

Posted

amiral ce idiot s-ar risca sa isi ia ban pe steam aruncand banii aiurea :)? si vad ca 12 au votat si 9 si-au exprimat votu.restu care ati votat va rog sa aveti tupeul sa va exprimati si voi parerea nu sa dati vot si apoi pa.amiral din cate vad eu sunt 7 care au votat da deci nu va fi serveru gol :).

AssassinsCreedSig2.png
Posted

amiral ce idiot s-ar risca sa isi ia ban pe steam aruncand banii aiurea :)? si vad ca 12 au votat si 9 si-au exprimat votu.restu care ati votat va rog sa aveti tupeul sa va exprimati si voi parerea nu sa dati vot si apoi pa.amiral din cate vad eu sunt 7 care au votat da deci nu va fi serveru gol :).

Sunt 7 care au votat!

Sa zicem ca sunt doar 20 de useri care cunosc forumul pentru a vota...

Ok...Pe langa astia 7 care au steam sa zicem ca actual mai sunt vre-o 50 de persoane care intra pe srv des si care au steam...

Pe luna intra cam 2000 de jucatori noi din care doar vre-o 100 au steam si din astia 100 doar 50 le place srv si raman sa joaca in continuare pe el.

Ok... sa zicem ca in total sunt 100 de persoane care joaca frecvent pe srv si cu steam...

Fa si tu o comparatie 100 fata de vre-o 2000 de jucatori...

Din astia 100 cati o sa joac des? Nimeni nu o sa joace non stop...

Si oricum... cine chiar e sa joaca cu coduri intra cu pacsteam si cu coduri si gata... nu e o problema...

Posted

auzi le place serveru tavicu?sincer iti spun prieteneste majoritatea intra ca se da admin usor din cate vad.jumate din jucatori sunt admini ... nu repet ce fel de admini.nu fac referire la clanul wTk si inca 2 -3 pers.si sigur vor intra multi oameni cu steam.presupun ca s-au saturat toti de codati infecti si sunt in cautare de servere linistite.si eu vb daca e sa pui serveru pe steam sa-l pui in genu cum il ai cei de la idle.am avut si eu pacsteam si nu ma lasa sa intru pe serveru lor.si daca cnv cu steam original ar intra cu cheaturi...se bucura el oleak dar apoi plange dupa steam. :)

AssassinsCreedSig2.png
Posted

fratilor sincer aucma,ati incercat si ati vazut ca nu intra oameni?

serios.ai specificat ca intra oameni :"Pe luna intra cam 2000 de jucatori noi din care doar vre-o 100 au steam si din astia 100 doar 50 le place srv si raman sa joaca in continuare pe el."deci deacea tie frica.ptr ca acuma intra lumea si nui place servarul sau se plictiseste de el,normal ptr ca e prost administrat de uni admini deci nu de toti.dar cand va fi pe steam se stie ca vor fi aceiasi admini si iy vom schimba logic.ptr ca trecem pesteam si nu vrem amdini slabi la servar de steam. si iti vor intra oameni care stiu cs si vor avea admini de treaba pe servar si care vor respecta regulamentul sau cel putin bunul simt si politetea o vor avea .si nu va mai exista reprosuri sau glume dinacele legate de familie si altele.atunci vom avea spectatori nostri sa zic asa.

Posted

auzi le place serveru tavicu?sincer iti spun prieteneste majoritatea intra ca se da admin usor din cate vad.jumate din jucatori sunt admini ... nu repet ce fel de admini.nu fac referire la clanul wTk si inca 2 -3 pers.si sigur vor intra multi oameni cu steam.presupun ca s-au saturat toti de codati infecti si sunt in cautare de servere linistite.si eu vb daca e sa pui serveru pe steam sa-l pui in genu cum il ai cei de la idle.am avut si eu pacsteam si nu ma lasa sa intru pe serveru lor.si daca cnv cu steam original ar intra cu cheaturi...se bucura el oleak dar apoi plange dupa steam. :)

Ce sa spun... ca cei din wtk sunt sfanti tata!

Nu am chef sa ma cert cu voi...

Vreti srv pe steam tine alt cineva si punct...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.