darkdev315 Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Salut, de Craciun, parintii vor sa imi cumpere un PC, si m-au lasat sa imi aleg eu unul, il cumpara in rate. Eu am gasit 2 modele, dar nu sunt foarte sigur, de aceea vreau si o a 2-a parere. Nu vreau ceva extravagant, vreau doar cat sa imi duca CS:GO in 80-90 FPS totul pe low, un CS 1.6, un Fifa, si un GTA sa spunem. Eu am gasit aceste 2 modele, care mi se par cat de cat ok, dar vreau si voi sa va spuneti parerea despre ele, de ce e bun, PRO sau CONTRA. 1) http://www.emag.ro/sistem-desktop-serioux-evolution-v6-cu-procesor-intelr-coretm-i3-4160-3-6ghz-haswell-4gb-ram-1tb-hdd-serioux-evolutionv6/pd/DLVTZBBBM/ 2) http://www.emag.ro/sistem-desktop-pc-serioux-srx-amd-a4-cu-procesor-amd-a4-6300-3-70-3-90-turbo-ghz-4gb-500gb-ati-radeon-hd5450-2gb-freedos-89648/pd/D7BZGBBBM/ Eu ma gandeam ca 2 merita mai mult, acum astept niste pareri. Vreau doar cat sa imi duca decent CS:GO in peste 60FPS cu totul pe low si un FIFA, GTA, nu vreau sa joc Battlefield 4 pe Ultra cu el.
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 La 2 ma bucur sa vad ATI Radeon HD5450 Placa video dedicata 2 GB La 1 insa , imi place altceva : HDD 1 TB , tu alegi .
gaby Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Ce zici de: http://www.emag.ro/sistem-desktop-pc-hp-elitedesk-705-g1-mt-cu-procesor-amd-quad-core-a8-6500b-3-5ghz-8gb-1tb-amd-radeontm-hd-8570d-freedos-mouse-tastatura-g0k54av-a8/pd/DZ2P5BBBM/? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 La 2 ma bucur sa vad ATI Radeon HD5450 Placa video dedicata 2 GB Te bucuri ca vezi placi praf? Interesant.http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1070892/
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Daca tot vrei un sistem bun pana - n 1500 RON : #63 - Facut de mine , dupa preferintele mele . Te bucuri ca vezi placi praf? Interesant.http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1070892/ Bre , nu stiu ce gusturi ai tu dar eu am avut modelul ala [ varianta 512 MB ] si jucam jocurile anului acela fara sa ma plang de nu stiu ce FPS - uri . E o vorba romaneasca : nu poti sa ... ce - i place omului deci n - o sa fac asta , AMD fan - boy . [ zis '' Courage '' ]
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Acum e si ma interesant. Zici ca te bucuri cand vezi o placa video mai praf decat integrata de la Intel. Daca tot vrei un sistem bun pana - n 1500 RON : Spre binele tuturor nu mai posta. (la 1500 lei, 2TB la hdd irelevanti, sursa aleasa prost, procesor la fel )
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Integratele imi par limitate . Poti face OC la placa de zici tu ? Pai tu la 1500 lei comandai unul de 80 GB si un procesor AMD vai de soarta lui ? Recunosc ca la sursa m - am hazardat si am ales una cu cati mai multi W . Logica ta ma uimeste .
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Pai tu la 1500 lei comandai unul de 80 GB si un procesor AMD vai de soarta lui ?Recunosc ca la sursa m - am hazardat si am ales una cu cati mai multi W .Logica ta ma uimeste . A, da. Tu esti ca aia de la altex: `PC superbun: 2TB stocare, mult ram, 750W sursa!!` si procesorul si placa video is vai de steaua lor.
darkdev315 Posted December 26, 2014 Author Report Posted December 26, 2014 Am mai gasit unul. Asta mi se pare perfect dupa ce prefer: http://www.altex.ro/sistem-it-myria-gameon-v10-amd-athlon-x2-340-3-2ghz-6gb-1tb-amd-radeon-r7-240-2gb-ddr3-linux-1-joc-la-alegere
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 @AMD fan - boy / Courage : 4 GB RAM iti par multi ... saracul de tine ... Procesorul nu vad ce are , e Office , nene , nu GAMING 2015 ... am avut placa video de zici tu ca - i praf . Jucam FIFA 14 pe setari medii cu FPS bune . Bun Myria , zic eu , foarte bun . Poti vedea parerile celor de aici despre el accesand link - ul : 1
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 (edited) Nu mai posta ca ma spargi in ras La 1500 lei sistemul tau e putin zis bataie de joc. Fac sisteme de vreo 3 ani, dar ca al tau rar am vazut. Edited December 26, 2014 by Courage
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Nu mai posta ca ma spargi in ras La 1500 lei sistemul tau e putin zis bataie de joc. Fac sisteme de vreo 3 ani, dar ca al tau rar am vazut. La tine si romana face nazuri ... Eu nu recomand oamenilor marci , eu recomand produse , asta e diferenta dintre noi 2 . Puteam sa nu aleg eMAG si sa mai duc la PcGarage ca sa - ti fac placerea , ieseam ieftin si full AMD , care - ti facea o imensa bucurie .
darkdev315 Posted December 26, 2014 Author Report Posted December 26, 2014 Alte pareri despre http://www.altex.ro/sistem-it-myria-gameon-v10-amd-athlon-x2-340-3-2ghz-6gb-1tb-amd-radeon-r7-240-2gb-ddr3-linux-1-joc-la-alegere ? Eu zic ca e bun avand in vedere ca nu caut sa joc BF4, AC: Unity sau alte jocuri, ci un Fifa 12, CS:GO , CS1.6 , un GTA 4 decent..
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Eu nu recomand oamenilor marci , eu recomand produse , asta e diferenta dintre noi 2 .Nu-s fanboy intel / amd / nvidia, recomand ce emai ok, spre deosebire de tine.In 1500 lei office faceam asa ceva, http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1070937/, care da de pamant cu office-ul tau de acolo la toate capitolele
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Nu-s fanboy intel / amd / nvidia, recomand ce emai ok, spre deosebire de tine. In 1500 lei office faceam asa ceva, http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1070937/, care da de pamant cu office-ul tau de acolo la toate capitolele Buba e ca , nu mai se incadreaza la categoria Office ... Daca vroiam un PC in genul asta , faceam pe naiba - n 4 si ma duceam la un magazin de n - ai auzit ca exista , pentru ca sunt cu preturi mai mici [ nu poti face asa ceva pe magazine ca eMAG sau cel.ro ] ... Trebuie sa oferi oamenilor incredere prin alegeri , lucru care - ti scapa simtitor mai ales ca urlii cand lumea nu vrea procesoare [ sau componente , in general , de la cine ai tu compu ' ] ... Eu am spus mereu , recomand x dar am avut si y ca sa nu creada omu ' nu stiu ce , dar tu mai trebuie sa inveti multe ... Inainte sa dai din gura , taci si asculta ...
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Ma frend, n-o mai da pe atotstiutoru ca emani incompetenta cu fiecare post.Dar hai ca formulez altfel, poate intelegi. Drogat sa fii sa recomanzi celeron si ce ai pus tu acolo in 1500 lei.
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Pesemne ca incuri sucu ' cu vinu' de iar faci ca trenu ' ... Problema ta nu e ca procesorul se numeste Celeorn , ci ca scrie pe acesta Intel . Repet e Office , nu very - low gaming ... Dar , ce are HDD - ul sau sursa ? merge mai greut si consuma mult ... again , because it's for office ...
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 (edited) Pesemne ca incuri sucu ' cu vinu' de iar faci ca trenu ' ... Problema ta nu e ca procesorul se numeste Celeorn , ci ca scrie pe acesta Intel . Aici am pus numai procesoare de la intel. Daca tot crezi ca-s fan AMD inseamna ca ai probleme grave Repet e Office , nu very - low gaming ... Sa mearga OK programele uzuale, eventual niste filme, etc, jocuri mai putin. Ce ai pus tu e ales cu picioarele. Edited December 26, 2014 by Courage
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Daca pui si tu odata cateva CPU by INTEL nu inseamna ca te speli de linguseala din toti anii cand p'aici puneai doar AMD [ from Pavilion 'till today ] ... Pai de ce sa nu mearga ?
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Daca pui si tu odata cateva CPU by INTEL nu inseamna ca te speli de llinguseala din toti anii cand p'aici puneai doar AMD [ from Pavilion 'till today ] ...Recomandam AMD cand era mai ok Intel in pretul lui? Las-o balta, nu ma mai omor sa-ti raspund la baliverne. Esti caz grav, irecuperabil.Ceau.
Moderators Solution gadeas Posted December 26, 2014 Moderators Solution Report Posted December 26, 2014 Alte pareri despre http://www.altex.ro/sistem-it-myria-gameon-v10-amd-athlon-x2-340-3-2ghz-6gb-1tb-amd-radeon-r7-240-2gb-ddr3-linux-1-joc-la-alegere ? Eu zic ca e bun avand in vedere ca nu caut sa joc BF4, AC: Unity sau alte jocuri, ci un Fifa 12, CS:GO , CS1.6 , un GTA 4 decent.. Pe ce rezolutie vrei sa joci? GTA 4 pe 720p cu placa aia iti va merge "decent" intre 25-30 fps-uri pe Medium. Depinde zona si ce faci. CS:GO, CS 1.6 si FIFA nu au cerintele asa mari, deci va merge mai ok. Daca sti sa asamblezi un PC poti ajunge cu piese mult mai bune la aceasi pret, daca nu sti, intreaba pe cineva daca stie, familiar, prieten, etc. Daca tot vrei sa mergi pe varianta usoara sa cumperi gata facut, atunci asta ultimu ce ai postat iti va duce ce-l mai ok jocurile. @Terror, GDDR3 vs GDDR5 e diferenta destul de mare. Ca ai 1Gb vs 2Gb, la jocurile ce vrea omu sa joace si daca e pe o rezolutie micuta < 1080p, atunci placa pe GDDR5 va bate, chiar daca ai tu 2Gb, nu ai ce face daca nu are putere placa video, vei avea memorie dedicata in plus pentru nimic. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 @Courage Eu vad ca te incapatanezi sa nu intelegi , nu sunt singurul care - ti zice faza cu ce recomanzi , doar ca o zic mai direct ... Mai grav , nu poti argumenta cand iti este adresata o intrebare ... De ce sa nu mearga niste programe uzuale pe un PC d'ala ? @Gadeos ... ok , placa video e nasoala , dar cu restul componentor ce are ? Niste premise de - i urla carapacea ...
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 De ce sa nu mearga niste programe uzuale pe un PC d'ala ?Cu logica ta, de ce sa nu pui carcasa de 2000 lei la un pc gaming de 3000 lei si un procesor celeron pe o placa de baza de 500 lei? Ca ce, nu merg programe uzuale? ba da.Ca merge ceva mai OK in pretul ala nu vrei sa intelegi Ceau, am treburi mai importante decat incompetenta ta.
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Merge bre , de mers dar la ce - i trebuie unuia de lucreaza la o firma sa joaca BF4 pe Ultra - High settings ? Sunt emisfere diferite ... Facem altfel ... Fa tu 1 PC pana -n 1000 de LEI cum iti place si da - mi sa vad ...
Moderators gadeas Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Nu inteleg de ce atat tam tam pentru doua lucruri. Hai sursa da, e overkill, 750W pentru componentele alea. Poate ceva la 500-550W ar fi mai ok, inca si 550W mi se pare mult pentru alea. HDD-ul, 2TB, asta depinde de fiecare persoana, daca persoana respectiva downloadeaza mult, isi tine poze, video, muzica, etc pe acel HDD, poate cu timpu il va umple si va avea nevoie de mai mult. In schimb daca abea downloadeaza un film la saptmana, se uita la el si il sterge, atunci 2TB e prea mult, pentru ca nu ii va ocupa. Cum am zis, HDD-ul depinde de fiecare persoana si cat crede el ca are nevoie. Daca tie Courage 2Tb HDD ti se pare mult, pai ti se pare tie, mie personal, e putin. In momentu actual eu personal am asa: SSD 240Gb - Cu 75Gb liber. ( Doar 209Gb is disponibili ) Un singur HDD 1Tb - Cu 110Gb liber. ( Doar 932Gb is disponibili ). Eu cu 1Tb is la limita, si asta ca acum e mai "gol" sa zicem, dar is momente in care abea mai am spatiu pe el, probabil curand va trebui sa cumpar un HDD de 2Tb pentru ca am nevoie de spatiu. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now