Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 (edited) Facem altfel ... Fa tu 1 PC 1000 LEI cum iti place si da - mi sa vad ... Sa vezi ce? Ca daca fac ceva la 1000 oricum e mai bun decat ce ai pus tu la 1500? http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1071002/ 1. Procesor mai bun 2. Placa video mai buna (irelevanta, dar spre deosebire de tine, de ce sa dai banii pe ceva mai slab decat ce iti ofera oricum procesorul? ) 3. Sursa mai ok 2TB la office is irelevanti. Edited December 26, 2014 by Courage
Moderators gadeas Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Nu stiu cine a zis de office sau ce vo apucat, dar eu vreau sa va zic un singur lucru: Salut, de Craciun, parintii vor sa imi cumpere un PC Nu credca parintii lui ii va cumpara un PC pentru munca, ci pentru filme, muzica, poze, jocuri. Cu toate alea, 2Tb in functie de cum ii administreaza poate sa fie mai mult ca suficient sau ca dupa doi ani de tot adunat filmez, seriale sa ramana fara spatiu. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Nu stiu cine a zis de office sau ce vo apucat, dar eu vreau sa va zic un singur lucru:Eu i-am facut ceva mai ok aici: Dar Terror a venit cu celeronul lui si placa video mai proasta decat integrata din procesor si n-am putut sa ma abtin
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 La cel de 1000 LEI imi place tot inafara de procesor . Un I3 pana - n 300 RON gasim si noi ? Intreb , doar , nu stiu de ce - ti place sa iei totul ca si cum eu as tine mortis o contrazicere , un debate or whatever ... Vezi ca se duce - n 1100 , eu am zis pana - n 1000 , ca idee zic , unde te pricepi asa bine ce sa alegi .
+Raziel Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Ba esti nebun cearta intre ambasadori ? Chemam televiziunea ? Cred ca l-ati incurcat de tot pe baiatu' ala. Isi ia o cratita pana la urma.
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Dac' ajungea Alex gen Ambasadorul Romaniei pana sa vina Klaus Iohannis la Cotroceni , il premia Basescu pentru '' Pixelul albastru '' . E tare nenea Courage . Zici ca el si tot nu - i bine . Nu e adevarat ce vezi , e adevarat ce spune 1 expert adevarat . De ce sa ia o cratita cand poate sa ia o tigaie Dry Cooker .
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Nu e adevarat ce vezi , e adevarat ce spune 1 expert adevarat . Cauta oameni normali care recomanda procesorul si placa video puse de tine in 1500 lei
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Daca te iei dupa ce spun altii si nu dupa ce ai avut [ experienta proprie ] , e grav ... si cum ai spune tu , irecuperabil ... Celeron - ul ala e ca fostul meu AMD [ acum vezi de ce prefer actualul procesor ? ] ... Chiar si asa , ala ma tinea FIFA 11 [ chiar 12 , in Practice ] bine ... Mai mult ca sigur , asta fiind cu 1 core in plus il tinea 13 lejer ... asta vrea omul , asta va cumpara . Nu crezi ca putea juca CS 1.6,CS:GO si un FIFA recent pe acea configuratie ? Calculatoarele - s '' expensive '' daca nu ai cash nu cumperi ... Eu la configuratia mea dadusem 700 RON initial si dupa inca 600 RON deci tot pe la 1500 ajungem [ cateva imbunatatiri minore ici - colo mai adauga 200 RON ] . Decat sa faca gen ca mine , mai bine ia ceva din prima ...
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Nu crezi ca putea juca CS 1.6,CS:GO si FIFA 13 - 14 pe acea configuratie ? Crezi ca e normal sa-ti bati joc de banii celui care cumpara componentele alea cand are alternative care dau de pamant cu tot ce ai pus tu acolo? Intrebare retorica.
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Dar nu - mi bat joc . E liber sa nu cumpere ce - i dau eu ... M - am axat fix [ dar fix ] la ce - si doreste ... nu vrea cine stie ce jocuri noi aparute si deci , Celeron , ca fusesem la un PC si jocuri ca SHIFT 2 rulau binisor desi avea Pentium ... So ? Mi se paruse oroare fata de ce aveam eu acasa dar asta e ... nu incerc sa confing pe nimeni ...
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Dar nu - mi bat joc . Deloc. Doar ii bagi o placa video mai slaba decat cea cu care vine deja procesorul.
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Deloc. Doar ii bagi o placa video mai slaba decat cea cu care vine deja procesorul. Daca mie nu mi s - a parut , ce vrei de la mine ? Nu stau sa vad ce - i cu integratele , nu le suport ... Mai bine incearca sa ma corectezi cu chestii demonstrate si nu sa ma contrazici cu simpe vorbe ... [ goale , daca sti cum zic ] .
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 https://www.google.ro/webhp?client=tablet-unknown&source=android-home&gws_rd=cr&ei=lnCdVOzTNOOfyAPRsYCQDA#q=hd+5450+vs+intel+hd+graphicsDaca mie nu mi s - a parut , ce vrei de la mine ?Nu stau sa vad ce - i cu integratele , nu le suport ...Mai bine incearca sa ma corectezi cu chestii demonstrate si nu sa ma contrazici cu simpe vorbe ... [ goale , daca sti cum zic ] .
+Raziel Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Terror, nu sunt deloc simple vorbe. Ce zice Courage este adevarat. Nu cred ca are nimeni de aici o experienta mai mare decat a celor de la TechPowerUp, Guru3D, lab501, etc. Ei cu asta se ocupa zi de zi. Simplele noastre impresii de genul: "Ba... mie MI SE PARE ca X merge mai bine decat Y" nu au ce cauta pe forumuri. Daca vrei sa demonstrezi ceva, cumpara componentele, testeaza-le intr-un mediu controlat, apoi revii cu rezultatele ca sa putem compara cat mai obiectiv. Grafica integrata de la Intel este destul de puternica. Ce inseamna "nu le suport" ? Daca ai preconceptii, nu trebuie sa-ti dai cu parerea. 2
darkdev315 Posted December 26, 2014 Author Report Posted December 26, 2014 Pe ce rezolutie vrei sa joci? GTA 4 pe 720p cu placa aia iti va merge "decent" intre 25-30 fps-uri pe Medium. Depinde zona si ce faci. CS:GO, CS 1.6 si FIFA nu au cerintele asa mari, deci va merge mai ok. Daca sti sa asamblezi un PC poti ajunge cu piese mult mai bune la aceasi pret, daca nu sti, intreaba pe cineva daca stie, familiar, prieten, etc. Daca tot vrei sa mergi pe varianta usoara sa cumperi gata facut, atunci asta ultimu ce ai postat iti va duce ce-l mai ok jocurile. @Terror, GDDR3 vs GDDR5 e diferenta destul de mare. Ca ai 1Gb vs 2Gb, la jocurile ce vrea omu sa joace si daca e pe o rezolutie micuta < 1080p, atunci placa pe GDDR5 va bate, chiar daca ai tu 2Gb, nu ai ce face daca nu are putere placa video, vei avea memorie dedicata in plus pentru nimic. Cea mai mica. La CS:GO joc cu rezolutia 640x480 sau pe 800x600, totul cu low si setarile facute la placa. As vrea sa duca un 75-80 + FPS pe CS:GO cu rezolutie mica + setari low. Tu cat spui ca duce.. ? GTA 4 rezolutie mica la fel + setari low de tot. Si sa pot juca un Fifa 12-13 decent.. Mersi de parere. Cel de la altex il voi cumpara.
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Raziel , vrei sa - mi spui ca dl . Alex a cumparat fiecare componenta pe care o recomanda ? Sa fim seriosi , recomanda ce citeste si el pe net , si nu sunt singurul care o spune ... Eu spre deosebire de ce face Courage , vorbesc despre ce am avut : Integrata de 256 Mb la comp aparent bun si care te face sa urasti si Mario Bros. Integrata Intel apropo . Deci cu ce curaj [ ce ironie ] recomandam eu cuiva o posibila teroare [ serios , chiar nu mai are DEX - ul alte cuv . ? ] Nu zic '' e ceva rau sa ne luam dupa ei '' dar fiti profesionisti pana la capat si nu veniti cu expresii gen : asta e mai bun ca ce oferi tu doar pentru ca e asa zic eu . In idea in care , n - ai un I7 si un AMD Athlon ca sa - mi arati direct care se descurca mai bine , zi - mi ce ai cumparat de la ambele firme [ ca daca nu ai facut asa degeaba mai discutam ] si cum ti s - a parut ... Nu stiu cum ajunge Pav la impresia ca sunt fan - boy dar eu fata de atitudinile lui '' obiective '' am recunoscut ca nu demult am avut si un sistem AMD . N - am dat coltul . Si poate daca nu - l aveam nici nu stiam de ce aveam sa - mi doresc unul mai bun .
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Integrata de 256 Mb la comp aparent bun si care te face sa urasti si Mario Bros. Ce comp facea sa urasti si Mario draga? Pentium 3? http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1813912/integrated-intel-4600-radeon-5450.html Eu spre deosebire de ce face Courage , vorbesc despre ce am avut : Si vorbeai toate rahaturile. Dar poate vii tu sa-i contrazici pe cei de pe tom's hardware sau alte site-uri care fac review-uri .
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Pai uite PC - ul cu integrata care nu tine un amarat de joc de motocross , ce mi - e ala , ce mi - e Mario ... Operating System Windows 8.1 Enterprise 64-bit CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 35 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 400MHz (6-6-6-15) Motherboard ASRock G41M-VS3. (CPUSocket) 34 °C Graphics W1941 (1360x768@60Hz) 2048MB NVIDIA GeForce GT 630 (Gigabyte) 31 °C Storage 300GB Seagate ST320DM001 HD322GJ ATA Device (SATA) 25 °C Optical Drives TSSTcorp CDDVDW SH-S202J ATA Device Audio NVIDIA High Definition Audio Prefer sa - mi spun experienta si sa - mi asum greselile decat sa vorbesc din ce spun altii si sa nu invat nimic din dorinta de - a parea '' perfect '' . Te faci de ras asa , ma frend .
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Mai nou, compari integratele din 2008 cu cele din 2014.Şi mai interesant.
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Nu vreau sa risc nimic . Daca printr - o intamplare facea la fel de urat ? Spunea omu ' - uite ce mi - a zis ca tre ' sa cumpar ... Sa - si planga - n pumni din cauza mea !? Nu , nu ...
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Deja o dai în rahat.
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Deja o dai în rahat. O facusei tu inaintea mea . Stiu de un baiat pasionat care s - a increzut in toti desteptii si - ajunsese sa planga la propriu ... Mai devreme vorbeai de bataie de joc , acum te prefaci ca nu stii la ce ma refer ? Sau poate ora e devina ...
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Deci, dacă am un procesor care merge greu înseamnă că toate procesoarele care se vor lansa vor merge greu? Serios, du-te şi taie-ţi netul că te faci de tot căcatu.
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Deci, dacă am un procesor care merge greu înseamnă că toate procesoarele care se vor lansa vor merge greu? Serios, du-te şi taie-ţi netul că te faci de tot căcatu. In cazul asta trebuie sa te interesezi daca e normal sa - ti mearga greu . Tu citesti carti sau ceva ? La un limbaj d'asta , e grav la varsta de zici ca o ai . Zicea baiatu' ca s - a hotarat sa cumpere acel Myria , de ce mai discutam ?
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 In cazul asta trebuie sa te interesezi daca e normal sa - ti mearga greu .Integrata ta e din 2008. Ce i-am pus lui e din 2014.Tu crezi că 6 ani se fac continuu aceleaşi componente, nimic nu avansează, nu?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now