Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Microsoft lucrează la un nou browser web, mai simplificat, care va înlocui Internet Explorer, în încercarea de a ajunge din urmă popularitatea Chrome sau Firefox.

Noua aplicație ar putea ajuta Microsoft să nu mai fie asociat cu amintirile urâte ale utilizatorilor în legătură cu Internet Explorer, scrie Independent.

Noul browser, pentru moment, cu numele de cod Spartan, va fi prezentat pentru prima dată pe 21 ianuarie, când Microsoft va lansa sistemul de operare Windows 10, potrivit unor surse apropiate situației.

Browserul Internet Explorer a fost lansat în 1995 și până în prezent a fost prezentat în 11 variante diferite.

Sursa: http://www.b1.ro/stiri/high-tech/microsoft-va-inlocui-internet-explorer-cu-un-nou-browser-odata-cu-lansarea-windows-10-99588.html

• Upvote 1

Posted

Ramane de vazut daca ce vor lansa ei pe 21 rezolva bug - urile din versiunea de testare [ Incompatibilitati , erori etc . ] .

Era bine daca nu se hazardau cu Kernel 10 , asa sunt multe de rezolvat intr - un timp foarte scurt .

Posted

Am citit si eu despre asta si din cate am inteles nu vor inlocui 100% Internet Explorer-ul, ci vor lansa un nou browser. IE va ramane integrat in Windows datorita suitelor ERP si CRM ale celor de la Microsoft cat si cele oferite de companii mari gen Oracle sau IBM, care folosesc ActiveX si alte tehnologii specifice IE, multe dintre ele necesitand o anumita versiune de IE (asta e si unul din motivele pentru care IE6 a rezistat atat de mult).

Mai exact se pare ca odata cu versiunea finala a lui Windows 10 vom avea 2 (de fapt 4) browsere preinstalate: IE si Spartan (ambele cu versiune de Deskop si Modern UI).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Cred  ca  v-a veni cu asa ceva deoarece MICROSOFT are un Browser de tot...... si nu cred ca acest "spartan" va fi diferit.

• Moderators
Posted

Eah, eu am impresia ca nu le mai place reclama negativa. Toate mistourile care au fost facute pe seama IE, sunt destul de benefice Microsoft-ului. Cine stie ce efect va avea si Spartan asta... dar tot o sa-l folosesc sa downloadez Firefox. :)

Posted

Probabil IE va ramane pentru companiile care deja il utilizeaza, iar acum Microsoft incearca sa faca si un broswer pentru publicul larg , care sa exceleze la performanta si simplitate.

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

Posted

Eu sincer o vad doar ca o incercare de a se spala de imaginea proasta pe care o are IE. Is curios ce o sa iasa. Sper sa iasa un browser caruia ii place sa se conformeze standardelor, nu sa creada ca el e standardu  :))

love is a verb
Love is a doing word

Posted

varianta ie12 beta a dezamagit total . Au lansat  12 variante care sunt intrecute de toate browserele curente sa nu mai vorbim ca ie12 e foarte lent .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Te pune cineva sa - ti bagi nasul in beta - uri daca nu esti priceput ?

Exista IE 11 si la cum arata Spartan , mai mult ca sigur nu ma ating de asa ceva .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.