Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

Folosesc IPB 3.4.5, tema deflection si nu imi functioneaza email validation. Cand un user doreste sa isi faca un cont pe forum nu primeste mail de validare. Trebuie sa il validez eu. Cum procedez sa functioneze?

Posted

Nu conteaza daca e nulled sau daca hostul e gratuit.

Trebuie sa vezi daca hostul detine un server de mail, iti faci cont de mail si pe urma configurezi IPB sa foloseasca contul respectiv de mail.

Sau daca hostul permite, te poti conecta la servere de mail externe.

Posted

Am trimis ticket la firma de host si mi-au spus ca functia php mail este activata . Au spus ca sunt 2 solutii ; Ori nu este setat cum trebuie din admincp , ori dezolvarea este in cpanel . 

Poate stiti dvs rezolvarea .

• Moderators
Posted

Intra la:

AdminCP > System > System Settings > System Tab > Email Set-up

Si vezi la:

Mail delivery method

Ce metoda este setata. Ar trebui sa fie PHP Mail.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Daca scrii email in casuta de cautare a forumului, gasesti cel putin 10 subiecte cu probleme similare. Iti pasa? Daca da, atunci fa-o pe viitor. Daca nu, vei suporta consecintele.

Daca firma de gazduire are functia PHP Mail activa, atunci problema e de la adresele de email pe care le-ai introdus (incoming si outgoing). Nu maimerge cu Yahoo! de ceva vreme: Incearca cu o adresa de GMail. Daca nu, foloseste SMTP (https://www.invisionpower.com/support/kb/_/community-not-sending-e-mails-r69).

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ti-am scris in topicul de mai sus si rezolvarile. Folosesti o adresa de GMAIL in ACP -> System Settings -> EMAIL SET-UP, la Incoming si Outgoing email, sau una a domeniului tau (ca de exemplu contact@domeniul_tau.ro). Daca tot nu merge, foloseste SMTP.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Lipseste username si password de la SMTP.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Daca folosesti adrese @gmail.com cu localhost se numeste spoofing si hostul o sa ajunga in 7000 de blacklisturi. Dar daca hostul permite asa ceva, nu e vina ta. :)

Pentru a folosi conturi reale @gmail.com prin servere legitime, ai putea sa configurezi urmatoarele: http://everydaylife.globalpost.com/setting-up-gmail-smtp-ipb-31043.html

Pentru a folosi conturi de forma dannniel@domeniultau.ro, mai intai trebuie creata adresa dintr-un oarecare panou pe care presupun ca il ai la dispozitie si pe urma completezi campurile in IPB cu informatiile pe care tocmai le-ai creat. Daca serverul de mail este pe acelasi server folosesti localhost. Daca nu, folosesti IP-ul sau adresa de domeniu a serverului extern, cu prefix tls / ssl dupa caz.

NOTA: sterge tot de la PHP mail extra options. Daca nu intelegi ceva, intreaba. Nu mai completa aiurea. Pentru optiuni valide, consulta documentatia.

• Upvote 2
Posted

Presupun ca mail@domeniultau.ro sau .com sau cum este stii sa iti faci . Intri in panoul tau de administratie de la hostprofil si iti creezi unul cu ceva gen: administrator@domeniultau.ro

image.png

Ps: am postat ca sa inteleaga prin imagini ca este mai usor decat din vorbe .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Am facut exact tot ce ati spus dumneavoastra , teoretic acum ar trebui sa se valideze pe mail accounturile noi ?

Teoretic acum se trimit mailurile de validare . Practic ei tebuie sa dea doar click pe link ul din mail . 

Dar in ipb se gaseste si logs-error  si acolo iti arata exact daca nu s a trimis catre un anumit mail , acest text cu validarea .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Acum primesc mail , dau pe link de validare dar nu se valideaza .

Ce poate avea ?

phpmail sau smtp?

www.gamelife.ro

• Moderators
Posted

Ce optiune ai setata la:

AdminCP > System > System Settings > System Tab > Security and Privacy > New registration email validation

Posted

phpmail sau smtp?

SMTP

Ce optiune ai setata la:

AdminCP > System > System Settings > System Tab > Security and Privacy > New registration email validation

Era pe admin validation , gata mersi frumos

Scuzati ca v-am deranjat , multumesc mult pentru tot . Puteti da T/c

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.