DaNNNieL Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Salut, Folosesc IPB 3.4.5, tema deflection si nu imi functioneaza email validation. Cand un user doreste sa isi faca un cont pe forum nu primeste mail de validare. Trebuie sa il validez eu. Cum procedez sa functioneze?
MihneaCatalin Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Ai platforma nulled sau host/domeniu gratuit?
+Raziel Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Nu conteaza daca e nulled sau daca hostul e gratuit. Trebuie sa vezi daca hostul detine un server de mail, iti faci cont de mail si pe urma configurezi IPB sa foloseasca contul respectiv de mail. Sau daca hostul permite, te poti conecta la servere de mail externe.
DaNNNieL Posted January 2, 2015 Author Report Posted January 2, 2015 Am trimis ticket la firma de host si mi-au spus ca functia php mail este activata . Au spus ca sunt 2 solutii ; Ori nu este setat cum trebuie din admincp , ori dezolvarea este in cpanel . Poate stiti dvs rezolvarea .
+Raziel Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Sa-mi zici si mie ce host ai sa dau niste spamuri. Atunci e clar, nu ti-ai setat IPB-ul.
Moderators gadeas Posted January 2, 2015 Moderators Report Posted January 2, 2015 Intra la: AdminCP > System > System Settings > System Tab > Email Set-up Si vezi la: Mail delivery method Ce metoda este setata. Ar trebui sa fie PHP Mail. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
DaNNNieL Posted January 2, 2015 Author Report Posted January 2, 2015 Este setat PHP Mail , @ Raziel Hostul este hostprofil
gaby Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Daca scrii email in casuta de cautare a forumului, gasesti cel putin 10 subiecte cu probleme similare. Iti pasa? Daca da, atunci fa-o pe viitor. Daca nu, vei suporta consecintele. Daca firma de gazduire are functia PHP Mail activa, atunci problema e de la adresele de email pe care le-ai introdus (incoming si outgoing). Nu maimerge cu Yahoo! de ceva vreme: Incearca cu o adresa de GMail. Daca nu, foloseste SMTP (https://www.invisionpower.com/support/kb/_/community-not-sending-e-mails-r69). 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
DaNNNieL Posted January 3, 2015 Author Report Posted January 3, 2015 Imi cer scuze , pe viitor o sa fiu mai atent. Nu am gasit o rezolvare , in fine ...
gaby Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Ti-am scris in topicul de mai sus si rezolvarile. Folosesti o adresa de GMAIL in ACP -> System Settings -> EMAIL SET-UP, la Incoming si Outgoing email, sau una a domeniului tau (ca de exemplu contact@domeniul_tau.ro). Daca tot nu merge, foloseste SMTP. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
DaNNNieL Posted January 3, 2015 Author Report Posted January 3, 2015 Bun deci am facut ce mi-ati spus dumneavoastra si tot nu functioneaza , Email Set-up arata exact asa: http://imgur.com/I1bJQUh
Moderators gadeas Posted January 3, 2015 Moderators Report Posted January 3, 2015 Lipseste username si password de la SMTP. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Raziel Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Daca folosesti adrese @gmail.com cu localhost se numeste spoofing si hostul o sa ajunga in 7000 de blacklisturi. Dar daca hostul permite asa ceva, nu e vina ta. Pentru a folosi conturi reale @gmail.com prin servere legitime, ai putea sa configurezi urmatoarele: http://everydaylife.globalpost.com/setting-up-gmail-smtp-ipb-31043.html Pentru a folosi conturi de forma dannniel@domeniultau.ro, mai intai trebuie creata adresa dintr-un oarecare panou pe care presupun ca il ai la dispozitie si pe urma completezi campurile in IPB cu informatiile pe care tocmai le-ai creat. Daca serverul de mail este pe acelasi server folosesti localhost. Daca nu, folosesti IP-ul sau adresa de domeniu a serverului extern, cu prefix tls / ssl dupa caz. NOTA: sterge tot de la PHP mail extra options. Daca nu intelegi ceva, intreaba. Nu mai completa aiurea. Pentru optiuni valide, consulta documentatia. 2
DaNNNieL Posted January 4, 2015 Author Report Posted January 4, 2015 Nu reusesc. In fine, daca este cineva dispus sa mi le faca va rog add: Danut.Valentin48. Da-ti topic closed.
+th3#afk Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Presupun ca mail@domeniultau.ro sau .com sau cum este stii sa iti faci . Intri in panoul tau de administratie de la hostprofil si iti creezi unul cu ceva gen: administrator@domeniultau.ro Ps: am postat ca sa inteleaga prin imagini ca este mai usor decat din vorbe . Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
DaNNNieL Posted January 5, 2015 Author Report Posted January 5, 2015 Am facut exact tot ce ati spus dumneavoastra , teoretic acum ar trebui sa se valideze pe mail accounturile noi ?
+th3#afk Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Am facut exact tot ce ati spus dumneavoastra , teoretic acum ar trebui sa se valideze pe mail accounturile noi ? Teoretic acum se trimit mailurile de validare . Practic ei tebuie sa dea doar click pe link ul din mail . Dar in ipb se gaseste si logs-error si acolo iti arata exact daca nu s a trimis catre un anumit mail , acest text cu validarea . Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
DaNNNieL Posted January 5, 2015 Author Report Posted January 5, 2015 Acum primesc mail , dau pe link de validare dar nu se valideaza . Ce poate avea ?
+th3#afk Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Acum primesc mail , dau pe link de validare dar nu se valideaza . Ce poate avea ? phpmail sau smtp? Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
Moderators gadeas Posted January 5, 2015 Moderators Report Posted January 5, 2015 Ce optiune ai setata la: AdminCP > System > System Settings > System Tab > Security and Privacy > New registration email validation PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
DaNNNieL Posted January 5, 2015 Author Report Posted January 5, 2015 phpmail sau smtp? SMTP Ce optiune ai setata la: AdminCP > System > System Settings > System Tab > Security and Privacy > New registration email validation Era pe admin validation , gata mersi frumos Scuzati ca v-am deranjat , multumesc mult pentru tot . Puteti da T/c
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now