Jump to content

Care Sunt Cele Mai Interzise Jocuri ?

gaby

Recommended Posts

Organizatia National Institute on Media and the Family din USA a realizat o lista a celor mai violente jocuri pe care parinti ar trebui sa nu le cumpere copiilor lor.

1. Assassins Creed

2. Call of Duty 4: Modern Warfare

3. Conan

4. The Darkness

5. Clive Barkers Jericho

6. Kane & Lynch: Dead Men

7. Manhunt 2

8. Resident Evil: The Umbrella Chronicles

9. John Woo Presents Stranglehold

10. Timeshift

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

si mama supea cand eram mai mic ca ma jok ca un maniac Counter si ca este un jok de criminali :)):)) o sa ii arat postul tau gaby =))

• Upvote 1

c208.gifhttp://world2.monstersgame.ro/?ac=vid&vid=164000115c208.gif

O tigara scurteaza viata cu 2 minute.

O sticla de bere scurteaza viata cu 4 minute.

Dar o zi de munca scurteaza viata cu 8 ore !!!

Am Electrozi 3.25 mm Super Tit de vanzare ! pentru mai multe detalii da-ti PM cu id-ul vostru !

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Counter-Strike a fost interzis de curand in Brazilia.Rockstar Games au fost dati in judecata de catre Florence Cohen in varsta de 85 de ani pentru continut explicit de violenta si sexualitate.Counter-Strike este cel mai violent joc dupa parerea mea,mai ales la cate filme despre si cu el exista pe internet.

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Call of Duty 4 nu este as violent, mai degaba 2 este mai violent (cine a juca toate seriile stie :P) si ma mira ca lau pus pe locul 2 (call fo duty 4) pe cand manhunt II daca ati vazut filmulete cu el macar este mult mai violent :| defapt manhunt este cel mai violent joc posibil pe care lam vazut vreodata, si assassin creed`s este violent dar nu trebuie sa fie pe primu loc :|

Counter-Strike nu est un joc asa violent dupa parerea mea :)

GTA este si el violent si cu tenta sexuala dar cum a zis si mai sus este violent intro maniera delicata si placuta ochiului :)

razvy_sig_v1.png

sa sti ca am jucat toata seria Call of Duty si nu mi s-a parut atat de violent.assassin's creed intradevar este violent,dar cum a spus si razvy , nu merita primul loc.GTA are o anumita influenta proasta asupra copiiilor din ziua de azi.sa dau un exemplu nu prea pot ,dar uitativa sa vedeti in orase ca partea aia de cartier e a lu "ala".daca intri acolo mananci bataie si alte chesti.dar un joc nepotrivit celor slabi de inima si intradevar VIOLENT e Manhunt.din cate am vazut ofera mai multe posibilitati de ucidere a victimei.sore manhunt se apropie si The Suffering (care vad ca nu e in lista.cu toate ca e o asemanare).atat am avut de zis :-h .astept si alte pareri.

AssassinsCreedSig2.png

Manhunt 2 parca a fost interzis prin U.K. ?...oricum...nu sunt un gamer mare asa ca nu stiu care ar fi mai violente... :-s cred ca si DOOM ar fi putin acm violent nu ? :-?

Instinctul meu criminal imi spune insa ca Neighbours from Hell e cel mai violent :)):-> sa iti torturezi in halu' ala vecinu'?

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.