Jump to content

Recommended Posts

Posted

AdminCP - System - System Settings - tab-ul Members - Reputation System - Reputation type -->Both Positive and negative reputation points

sau 

AdminCP - System - System Settings - tab-ul Members - Reputation System - Reputation type --> Like System ( positive rep only , visible names ) , sageata de negative, nu mai apare

Posted

OgEIVGf.png

AdminCP - System - System Settings - tab-ul Members - Reputation System - Reputation type -->Both Positive and negative reputation points

sau 

AdminCP - System - System Settings - tab-ul Members - Reputation System - Reputation type --> Like System ( positive rep only , visible names ) , sageata de negative, nu mai apare

Daniel, am instalat si dezinstalat hook-ul de  n ori si tot nu a aparut  Reputation System in AdminCP - System - System Settings - tab-ul Members ...

d0oAAan.gif

Cautam administrator :)

• Moderators
Posted

Daniel, am instalat si dezinstalat hook-ul de  n ori si tot nu a aparut  Reputation System in AdminCP - System - System Settings - tab-ul Members ...

Nu e hook, e ceva implementat de IPS odata cu IP.Board 3.0.0

Hook-ul tau doar afiseaza in userinfopane, nu activeaza sistemul.

Posted

OgEIVGf.png

Dar in postul tau e normal sa nu arate , daca nu ai casuta bifata sa ti dai tie like . Uita te daca le apare altor useri .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Nu e hook, e ceva implementat de IPS odata cu IP.Board 3.0.0

Hook-ul tau doar afiseaza in userinfopane, nu activeaza sistemul.

Si cum as putea rezolva? Adica se poate sa gasesc si eu hook-ul ?

Dar in postul tau e normal sa nu arate , daca nu ai casuta bifata sa ti dai tie like . Uita te daca le apare altor useri .

Am casuta bifata.

d0oAAan.gif

Posted

Pune mi si mie o poza cu tabul member de langa hooks .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

edit later rog un moderator sa mi uneasca posturile :

ai zis ca ai casuta bifata sa ti dai like dar apoi ai spus ca nu ai butonul reputation . De unde ai bifat tu sa iti dai like?

www.gamelife.ro

Posted

edit later rog un moderator sa mi uneasca posturile :

ai zis ca ai casuta bifata sa ti dai like dar apoi ai spus ca nu ai butonul reputation . De unde ai bifat tu sa iti dai like?

Stiu nu am explicat bine, am cautat pe google si am gasit ceva aseara precum sa intru la Members > Member Groups > Manage Member Groups dau pe un grup apoi Tabul GLOBAL si  caut Can view who gave reputation? dau pe YES

d0oAAan.gif

Posted

fa mi un print ,

www.gamelife.ro

Posted

eu nu cred asa ceva , Da mi forumul tau .

www.gamelife.ro

• Moderators
Posted

Casuta "Can view who gave reputation?" nu da acces sa-ti dai reputatie la posturile tale. Aia e sa vezi cine a dat reputatie la fiecare post.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.