AngrY Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Salut. Am vazut la mai putine forumuri dar mi se pare destul de ok, si as vrea sa stiu cum pun acea culoare la butoanele de sus forums, members, etc. Exemplu: www.indungi.ro cand pun cursorul sa fie acel efect cu verde . Sau alta culoare:). Quote Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi. REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! GatherPlay România #fostul IrealPlay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Trebuie sa ne dai mai multe detalii , ce tema folosesti ? Pentru a face ca pe indungi , cauta codul de la meniu in ipb_styles.css si la rezultatul a:hover adaugi ce efecte vrei dumitale. Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
+tazzy* Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Ăia folosesc un hook.. revin cu edit când îmi aduc aminte cum se numeau, am un lapsus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Vlăduț Rădulescu Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Totul este de CSS Te duci în tema ta > CSS > ipb_styles.css Cauți asta: #community_app_menu>li.active>a și modifici culoarea la background, la text, te joci cu ele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngrY Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Trebuie sa ne dai mai multe detalii , ce tema folosesti ? Pentru a face ca pe indungi , cauta codul de la meniu in ipb_styles.css si la rezultatul a:hover adaugi ce efecte vrei dumitale. Pai, tema Deflection editata de mine. Totul este de CSS Te duci în tema ta > CSS > ipb_styles.css Cauți asta: #community_app_menu>li.active>a și modifici culoarea la background, la text, te joci cu ele Nu stiu ce pot face aici... Ăia folosesc un hook.. revin cu edit când îmi aduc aminte cum se numeau, am un lapsus. Ok, astept.. Quote Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi. REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! GatherPlay România #fostul IrealPlay Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Data Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 http://webflake.sx/files/file/329-promenu-215/ Cu asta au facut cei de la Indungi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Vlăduț Rădulescu Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 http://webflake.sx/files/file/329-promenu-215/ Cu asta au facut cei de la Indungi Ăsta este ProMenu, el zice de butoanele community_app_menu. Nu stiu ce pot face aici... Aici schimbi culorile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Data Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Ăsta este ProMenu, el zice de butoanele community_app_menu. Da,pai cu ProMenu poti schimba si culorile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngrY Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Aici schimbi culorile. Pai modific, dar cand dau reload la pagina nu se intampla nimic , ramane intact. Quote Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi. REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! GatherPlay România #fostul IrealPlay Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Vlăduț Rădulescu Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Pai modific, dar cand dau reload la pagina nu se intampla nimic , ramane intact. Șterge Cache, eu pățeam chestia asta. Editezi Deflection? Da,pai cu ProMenu poti schimba si culorile De la meniul lui, poate. Nu are de a face ProMenu cu communty_app_menu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Solution gadeas Posted February 1, 2015 Moderators Solution Report Share Posted February 1, 2015 Cum sa se vada vro diferenta cand: #community_app_menu>li.active>a Este de la linku activ in momentu actual, daca treci cu mausu peste buton, nu vei vedea diferenta nici peste 1000 ani. Pentru a avea efect la buton cand treci cu mouseul trebuie sa fie la: #community_app_menu>li>a:hover Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngrY Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Cum sa se vada vro diferenta cand: #community_app_menu>li.active>a Este de la linku activ in momentu actual, daca treci cu mausu peste buton, nu vei vedea diferenta nici peste 1000 ani. Pentru a avea efect la buton cand treci cu mouseul trebuie sa fie la: #community_app_menu>li>a:hover Am reusit la #community_app_menu>li>a:hover . Multumesc! Solved. Quote Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi. REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! GatherPlay România #fostul IrealPlay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts