Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT?

Am inceput un nou proiect in comunitatea UltraPlay si as dori sa vad ve pareri aveti despre ce am inceput noi sa facem si ceea ce am cladit pe acest forum.

Țin sa anunt că tema este clasica , nu am incercat sa stricam eu stiu ce teme de pe alte forumuri prin a incerca sa modificam noi, am ales ceva clasic .

WWW.ULTRAPLAY.RO/FORUM

Multumesc!

Posted

Nicku tau de aici spune tot.

Nu vad ce legatura are nick- ul cu ce am scris sau ce fac eu , nick- ul meu este de pe facebook , am un cont care postez filmulete si imagini dintr-un serial de comedie ..

Posted

Aha alta comunitate care vrea sa plagieze indungi . Ce face ultraplay diferita de cele 1000000 de comunitatii care plagiaza?

Amice esti jalnic .. Ce plagiere observi in afara de acel logo , ce poti plagia de la indungi sa stai si sa le copiezi fiecare subiect sau ?

• Downvote 1
Posted

Uau. Ori că stau pe indungi, ori că stau aici, mi se pare același lucru. Mai ai să pui la hover chestia aia de la community_app_menu. Deci seamănă izbitor cu indungi. Același banner_bg, același logo, doar că i-a schimbat sigla... Nu-mi place absolut deloc. Poți să-mi dai și dislike, mă doare în păr (e un paradox ăsta :)) ). Dacă tăceai, filozof rămâneai.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Aha alta comunitate care vrea sa plagieze indungi . Ce face ultraplay diferita de cele 1000000 de comunitatii care plagiaza?

Daca eram in locul tau imi vedeam jeg-ul de sub unghie , tu la toti dai replica dar nu te uiti la tine.

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.