Jump to content

Cifre Record Pentru Facebook La Inceput De 2015

gaby

Recommended Posts

Conform declaratiilor, Facebook incepe anul 2015 cu cifre record, atat pe partea numarului de utilizatori cat si pe partea de castiguri. Asadar, cea mai folosita retea de socializare are in componenta ei nu mai putin de 1.39 miliarde de utilizatori (dintre care 86% acceseaza serviciile Facebook de pe un dispozitiv mobil), veniturile crescand cu 49% in Q4 2014 la 3.85 miliarde de dolari, iar profitul crescand cu 34% in Q4 la 701 milioane de dolari.

Totodata, investitiile Facebook au crescut si ele, in Q4 2014 compania cheltuind 1.1 miliarde de dolari pentru achizitionarea Instagram, WhatsApp si Oculus Rift.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Mi-e greu sa inteleg ce vrei sa spui. Facebook nu a fost un succes inca de la lansare, ci a oferit o alta experienta fata de MySpace si Hi5, a reusit sa acapareze utilizatori si a devenit un trend. Cine a zis ca un roman nu poate face ce face un englez (Zuckerberg e american)?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 weeks later...
  • Moderators

Ba sunt virusi. Tocmai ieri a intrat cnv pe cotul meu si a injurat in ENGLEZA.

+ Am o parola de 25 cifre/litere. Mai exact: 22 litere ( mari si mici ) 3 cifre.

Daca ti-a bagat cineva keylogger poti sa ai si mama parolelor :).

N-am avut probleme cu virusi pe fb niciodata.

• Moderators

Sau daca ai dat acces la o aplicatie de doi lei si nu ai citit la ce ii dai permisiuni sa faca, daca i-ai dat permisiuni sa poata posta in numele tau, e clar  :))

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Cum spuneti. Eu am prieteni care si ei la randul lor si-au virusat telefoanele din cauza facebook-ului.

@Courage, nu mi-a bagat nimeni keylogger pe VPS-ul de la AlwaysOnPc. Pe pc, poate! Dar, pe VPS? Nu am descarcat nimic pe VPS. Si pe pc, nu are cum.. am kaspersky ca antivirus...

@GOH, nu am aceasti parola pe fiecare cont. Pe celelalte conturi am parole de 6 cifre ( 123456 ). Doar pe comunitati serioase pun parole cu complexitate mai mare.

@gadeas, nu am dat acces oricarui aplicatii. Akm m-am uitat si am doar o aplicatie accea fiind a mea :))

Ce copii, Facebook nu are virusi, daca ar avea virusi, folosesc facebook din 2010, si nu am luat nici un virus, iar la ce antivirus ai, nici nu ma mir, eu nici nu am auzit de acel nume :lol:, i-ati ESET sau ceva mai bun.

Cati bani investesc, dar si profitul e mare..

HaHaHa :))

Ia uite cine vorbeste.. Ba, chopchil, daca folosesti ESET, esti ... da-mi messul tau sa te injur. Ca astia-mi dau warn :))

ESET vs . Kaspersky ... alte prostii , daca nu te incanti copilareste la orice rahat de pe net caruia sa - i dai '' un click '' , este suficient si Windows Defender [ in cadrul sistemelor de operare via Microsoft ] ... Pe un Linux eu as pune ceva free , oricum nu as face nimic diferit ... precautia maxima trebuie sa o aibe in primul rand utilizatorul , mai apoi antivirusul ... [ de orice fel ar fi el ] .