Jump to content
  • 0

Question

Posted

Mă gândeam să se introducă într-un fișier, cum ar fi ips4test (pctroubleshooting.ro/ips4test/). Nu este un motiv foarte întemeiat, eu unul nu prea am unde să-l bag și mi-e prea lene să-l fac =)). Unii din noi am începe să ne obișnuim cu versiunea platformei și poate mai găsim 1-2 buguri (mai ales că suntem mulți). Aș vrea să mă ocup de aceasta, poate am face și mai multe posturi pe acea platformă :)).

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Nu prea vad rostul. Nu prea o sa ai ce sa faci acolo. Decat sa te inregistrezi/autentifici, si sa faci topicuri/posturi de test.

Păi de-asta m-aș fi și gândit, iar noi fiind mulți, le-am depista foarte ușor. Poate punem și întrebările pentru platforme acolo...

• 0
  • Moderators
Posted

Parca exista http://zend.ipsdevserver.com/ips4/ dar se pare ca nu mai exista? Eu nu inteleg de ce ar opri asaceva, adica pana la urma ii ajuta lumea sa gaseasca probleme..

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
Posted

Au pus beta-ul pe forumul oficial. Probabil e cea mai buna modalitate de a gasi cat mai multe probleme. De asemenea, exista o categorie care este vizibila doar dupa ce va autentificati, intitulata Test posting messages si in care se poate testa orice legat de editor/functionalitate.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.