Jump to content

Cerere Platforma 3.4.6

SANDMAN

Recommended Posts

• Moderators

PCT nu sustine pirateria, daca vrei sa cumperi o licenta poti cumpara de aici: http://www.invisionpower.com/buy

Este versiunea ce-a mai curata care poti gasi vrodata si "fara buguri garantat".

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators

Aceeasi cu una retail.

Omu nu vrea sa bage licenta sau sa-i apara mesaje ciudate :)) Deci tot la licenta ne intoarcem, una nulled este deja atinsa si nu sti ce contine.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Ca să vă fie clar, retail este versiunea IP.Board neatinsă de nimeni, descărcată din FTP-ul cuiva care a cumpărat platforma, doar că nu avea licența introdusă (mă întreb ce se întâmplă dacă descarci o platformă cu licența). Versiunea Nulled este „atinsă”, adică este umblată astfel încât să fie o versiune free, dar foarte buguită.

• Moderators

retail este versiunea IP.Board neatinsă de nimeni, descărcată din FTP-ul cuiva care a cumpărat platforma, doar că nu avea licența introdusă

wtf. Licenta se afla in baza de date.

$licensekey = @$mysql->query("SELECT * FROM core_sys_conf_settings WHERE conf_key='ipb_reg_number';")

Alea nulled sunt modificate astfel incat orice contact cu cei de la IPS sa fie eliminat. Daca nu vad ei forumul intamplator sau nu iti raporteaza cineva site-ul, nu stiu cei de la IPS de el. Asta e partea buna a lucrurilor. Partea proasta la cele nulled e ca sunt (mult) mai predispuse la buguri, deoarece nu stii ce mai exact a editat `nullificatorul`.

Cele retail sunt nemodificate, apare in admincp faptul ca nu ai licenta daca nu introduci una valida (se pot scoate cu usurinta cele 2 mesaje). Teoretic, IPS stie ca nu ai licenta si iti inchide forumul. Practic, e fix pix, daca nu ai forum foarte mare sau nu obtii bani de pe urma lui.

wtf. Licenta se afla in baza de date.

$licensekey = @$mysql->query("SELECT * FROM core_sys_conf_settings WHERE conf_key='ipb_reg_number';")

Alea nulled sunt modificate astfel incat orice contact cu cei de la IPS sa fie eliminat. Daca nu vad ei forumul intamplator sau nu iti raporteaza cineva site-ul, nu stiu cei de la IPS de el. Asta e partea buna a lucrurilor. Partea proasta la cele nulled e ca sunt (mult) mai predispuse la buguri, deoarece nu stii ce mai exact a editat `nullificatorul`.

Cele retail sunt nemodificate, apare in admincp faptul ca nu ai licenta daca nu introduci una valida (se pot scoate cu usurinta cele 2 mesaje). Teoretic, IPS stie ca nu ai licenta si iti inchide forumul. Practic, e fix pix, daca nu ai forum foarte mare sau nu obtii bani de pe urma lui.

Păi asta am vrut să zic și eu, dar nu m-am exprimat corect :))