SANDMAN Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Buna as vrea si eu o platforma ipb 3.4.6 fara bug-uri pe ea fara sa dau bani si download sigur doarece toate care le-am pus pana acum au fost bug-uite sau cerea Serial KEY. Download Mediafire.com daca sa poate stiu ca e mai sigur acolo
Moderators gadeas Posted February 7, 2015 Moderators Report Posted February 7, 2015 PCT nu sustine pirateria, daca vrei sa cumperi o licenta poti cumpara de aici: http://www.invisionpower.com/buy Este versiunea ce-a mai curata care poti gasi vrodata si "fara buguri garantat". PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
ShadowMD Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Sau ai o solutie mai buna.. ->> Este versiunea 3.4.7 retail... cu mult mai putine buguri ca nulled.. fara bani doar asta e solutia.. de license key mising.. daca vrei sa nu-ti arate mesaje ->> http://webflake.sx/topic/420-how-to-remove-license-key-missing-warning-in-acp/
Moderators Courage Posted February 7, 2015 Moderators Report Posted February 7, 2015 Este versiunea cea mai curata care poti gasi vrodataAceeasi cu una retail.
Moderators gadeas Posted February 7, 2015 Moderators Report Posted February 7, 2015 Aceeasi cu una retail. Omu nu vrea sa bage licenta sau sa-i apara mesaje ciudate Deci tot la licenta ne intoarcem, una nulled este deja atinsa si nu sti ce contine. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Moderators Courage Posted February 7, 2015 Moderators Report Posted February 7, 2015 Si la retail poti scoate acel mesaj editand 2 fisiere.
+duL @ Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Nu exista ceva free , fără buguri. daina mucles daina deles
ShadowMD Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Nu exista ceva free , fără buguri. Ai de ales intre nulled sau retail. Intre aceste 2 varinate cea fara buguri e retail.
+Vlăduț Rădulescu Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Ca să vă fie clar, retail este versiunea IP.Board neatinsă de nimeni, descărcată din FTP-ul cuiva care a cumpărat platforma, doar că nu avea licența introdusă (mă întreb ce se întâmplă dacă descarci o platformă cu licența). Versiunea Nulled este „atinsă”, adică este umblată astfel încât să fie o versiune free, dar foarte buguită.
Moderators Courage Posted February 7, 2015 Moderators Report Posted February 7, 2015 retail este versiunea IP.Board neatinsă de nimeni, descărcată din FTP-ul cuiva care a cumpărat platforma, doar că nu avea licența introdusă . Licenta se afla in baza de date. $licensekey = @$mysql->query("SELECT * FROM core_sys_conf_settings WHERE conf_key='ipb_reg_number';") Alea nulled sunt modificate astfel incat orice contact cu cei de la IPS sa fie eliminat. Daca nu vad ei forumul intamplator sau nu iti raporteaza cineva site-ul, nu stiu cei de la IPS de el. Asta e partea buna a lucrurilor. Partea proasta la cele nulled e ca sunt (mult) mai predispuse la buguri, deoarece nu stii ce mai exact a editat `nullificatorul`. Cele retail sunt nemodificate, apare in admincp faptul ca nu ai licenta daca nu introduci una valida (se pot scoate cu usurinta cele 2 mesaje). Teoretic, IPS stie ca nu ai licenta si iti inchide forumul. Practic, e fix pix, daca nu ai forum foarte mare sau nu obtii bani de pe urma lui.
+Vlăduț Rădulescu Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 . Licenta se afla in baza de date. $licensekey = @$mysql->query("SELECT * FROM core_sys_conf_settings WHERE conf_key='ipb_reg_number';") Alea nulled sunt modificate astfel incat orice contact cu cei de la IPS sa fie eliminat. Daca nu vad ei forumul intamplator sau nu iti raporteaza cineva site-ul, nu stiu cei de la IPS de el. Asta e partea buna a lucrurilor. Partea proasta la cele nulled e ca sunt (mult) mai predispuse la buguri, deoarece nu stii ce mai exact a editat `nullificatorul`. Cele retail sunt nemodificate, apare in admincp faptul ca nu ai licenta daca nu introduci una valida (se pot scoate cu usurinta cele 2 mesaje). Teoretic, IPS stie ca nu ai licenta si iti inchide forumul. Practic, e fix pix, daca nu ai forum foarte mare sau nu obtii bani de pe urma lui. Păi asta am vrut să zic și eu, dar nu m-am exprimat corect
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now