Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna as vrea si eu o platforma ipb 3.4.6 fara bug-uri pe ea fara sa dau bani si download sigur doarece toate care le-am pus pana acum au fost bug-uite sau cerea Serial KEY. Download Mediafire.com daca sa poate stiu ca e mai sigur acolo

• Moderators
Posted

PCT nu sustine pirateria, daca vrei sa cumperi o licenta poti cumpara de aici: http://www.invisionpower.com/buy

Este versiunea ce-a mai curata care poti gasi vrodata si "fara buguri garantat".

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Aceeasi cu una retail.

Omu nu vrea sa bage licenta sau sa-i apara mesaje ciudate :)) Deci tot la licenta ne intoarcem, una nulled este deja atinsa si nu sti ce contine.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Ca să vă fie clar, retail este versiunea IP.Board neatinsă de nimeni, descărcată din FTP-ul cuiva care a cumpărat platforma, doar că nu avea licența introdusă (mă întreb ce se întâmplă dacă descarci o platformă cu licența). Versiunea Nulled este „atinsă”, adică este umblată astfel încât să fie o versiune free, dar foarte buguită.

• Moderators
Posted

retail este versiunea IP.Board neatinsă de nimeni, descărcată din FTP-ul cuiva care a cumpărat platforma, doar că nu avea licența introdusă

wtf. Licenta se afla in baza de date.

$licensekey = @$mysql->query("SELECT * FROM core_sys_conf_settings WHERE conf_key='ipb_reg_number';")

Alea nulled sunt modificate astfel incat orice contact cu cei de la IPS sa fie eliminat. Daca nu vad ei forumul intamplator sau nu iti raporteaza cineva site-ul, nu stiu cei de la IPS de el. Asta e partea buna a lucrurilor. Partea proasta la cele nulled e ca sunt (mult) mai predispuse la buguri, deoarece nu stii ce mai exact a editat `nullificatorul`.

Cele retail sunt nemodificate, apare in admincp faptul ca nu ai licenta daca nu introduci una valida (se pot scoate cu usurinta cele 2 mesaje). Teoretic, IPS stie ca nu ai licenta si iti inchide forumul. Practic, e fix pix, daca nu ai forum foarte mare sau nu obtii bani de pe urma lui.

Posted

wtf. Licenta se afla in baza de date.

$licensekey = @$mysql->query("SELECT * FROM core_sys_conf_settings WHERE conf_key='ipb_reg_number';")

Alea nulled sunt modificate astfel incat orice contact cu cei de la IPS sa fie eliminat. Daca nu vad ei forumul intamplator sau nu iti raporteaza cineva site-ul, nu stiu cei de la IPS de el. Asta e partea buna a lucrurilor. Partea proasta la cele nulled e ca sunt (mult) mai predispuse la buguri, deoarece nu stii ce mai exact a editat `nullificatorul`.

Cele retail sunt nemodificate, apare in admincp faptul ca nu ai licenta daca nu introduci una valida (se pot scoate cu usurinta cele 2 mesaje). Teoretic, IPS stie ca nu ai licenta si iti inchide forumul. Practic, e fix pix, daca nu ai forum foarte mare sau nu obtii bani de pe urma lui.

Păi asta am vrut să zic și eu, dar nu m-am exprimat corect :))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.