Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

nam inteles,niciodata nam avut treaba cu asa ceva

Atunci de ce mai faci forum daca `nu ai treaba cu asa ceva` ?

Vad ca e la moda in ultimul timp sa aibe fiecare forumul lui (80% din ele nu tin mai mult de 1 an). Jumate nici cateva luni nu stau.

Posted

nam inteles,niciodata nam avut treaba cu asa ceva

puteti sa-mi spuneti de la inceput pina la urma...

va rog....

si ce trebuie sa scriu sau sa modific

Greu cu engleza..

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Atunci de ce mai faci forum daca `nu ai treaba cu asa ceva` ?

Vad ca e la moda in ultimul timp sa aibe fiecare forumul lui (80% din ele nu tin mai mult de 1 an). Jumate nici cateva luni nu stau.

As paria ca 80% din ele nu tin nici macar 3 luni, dar mai 1 an.

In FTP creezi un folder numit "forum". Odata creat, muta toate fisierele si folderele care le ai in public_html in folderu numit "forum". Odata mutat tot, modifica conf_global.php spre noua adresa.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

As paria ca 80% din ele nu tin nici macar 3 luni, dar mai 1 an.

In FTP creezi un folder numit "forum". Odata creat, muta toate fisierele si folderele care le ai in public_html in folderu numit "forum". Odata mutat tot, modifica conf_global.php spre noua adresa.

ce trebuie sa scriu in conf_global.php?

Posted

am rezolvat...

dar a aparut o problema....

du pa ce am istalat INDEX tot cum trebuie pe forum nu arata logo si avatarele ce sa fac?

am incercat sa pun din nou logo si avatar dar nu merge imi scrie asa:

System Error

[#11225] The upload failed - verify permissions are set appropriately on the uploads directory and that you selected a file to upload.

Posted

Regulamentul:

- Puteţi da up la topic odată la 48h.
 - Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic
 - Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou 

Ai facut exact cum e in acel topic ?

Posted

Regulamentul:

Ai facut exact cum e in acel topic ?

da am facut exact ca in topicul cela,si am incercat sa schimb avatar si nu scrie:

System Error

[#11225] The upload failed - verify permissions are set appropriately on the uploads directory and that you selected a file to upload.

da fotografia tot nu o arata...

nustiu ce sa fac...

Posted

da am facut exact ca in topicul cela,si am incercat sa schimb avatar si nu scrie:

System Error

da fotografia tot nu o arata...

nustiu ce sa fac...

REZOLVAT

T/C

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.