Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.Ma învață si pe mine cineva sa pic un site?Nu vreau videouri pe YouTube.

Vreau sa stiu in mod educativ

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Posted

Salut.Ma învață si pe mine cineva sa pic un site?Nu vreau videouri pe YouTube.

Vreau sa stiu in mod educativ

Doamnee... lasati-va ma de asa ceva daca vreti sa picati site-uri sa dati flood si alte dracovenii duceti-va si invatati programare nu luati voi doua programe de pe youtube etc si zice-ti ca dati flood oricum acele programe sunt folosite pentru a va face si voua rau sa va fure parole sa va busesca sitemul etc.

Posted

Doamnee... lasati-va ma de asa ceva daca vreti sa picati site-uri sa dati flood si alte dracovenii duceti-va si invatati programare nu luati voi doua programe de pe youtube etc si zice-ti ca dati flood oricum acele programe sunt folosite pentru a va face si voua rau sa va fure parole sa va busesca sitemul etc.

Acele programe se numesc keyloggere . Daca stii ce programe sa descaraci nu e nici un pericol .

PS. Asta nu prea cred ca e un scop educativ :))

Posted

Fiecare Program, Metoda Cibernetica ce afecteaza datele personale, in scop informativ Au la baza propria raspundere

PS: Cea ce nu cred ca te-ar mai interesa cum sa pici un website sau sa faci rau cuiva...

Nu te juca cu focul ca te arzi :))

Posted

Fiecare Program, Metoda Cibernetica ce afecteaza datele personale, in scop informativ Au la baza propria raspundere

PS: Cea ce nu cred ca te-ar mai interesa cum sa pici un website sau sa faci rau cuiva...

Nu te juca cu focul ca te arzi :))

Cu o simpla reclamatie la cel care iti furnizeaza internetul ai sa ajungi prin tribunale si ai sa platesti cat nu face fapta pe care o comiti , deci asculta sfatul lui Pokie si mai bine stai in banca ta . Uneori nu patesti nimic , detinatorii nu se intereseaza si astfel scapi dar alteori firma de webhost sau chiar detinatorul unui site iti poate face reclamatie pe IP si astfel Mama + Tata platesc daune (Daca e vorba de un site mare / site de vanzari e.t.c) si probabil iei si o bataie de n-ai sa mai atingi pc-ul vreo 2-3 luni.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Cu o simpla reclamatie la cel care iti furnizeaza internetul ai sa ajungi prin tribunale si ai sa platesti cat nu face fapta pe care o comiti , deci asculta sfatul lui Pokie si mai bine stai in banca ta . Uneori nu patesti nimic , detinatorii nu se intereseaza si astfel scapi dar alteori firma de webhost sau chiar detinatorul unui site iti poate face reclamatie pe IP si astfel Mama + Tata platesc daune (Daca e vorba de un site mare / site de vanzari e.t.c) si probabil iei si o bataie de n-ai sa mai atingi pc-ul vreo 2-3 luni.

Asta poate este in cazul tau nu am 10 ani sau că-ți ani ai tu sa imi facă părinți asta.

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Posted

Asta poate este in cazul tau nu am 10 ani sau că-ți ani ai tu sa imi facă părinți asta.

Am inteles nu ai 10 ani sa iti faca parinti cum iar face lui Sebastian C.

Atunci in cazul tau ai face pe 1 picior 2-3 ani la bulau :)) o fii asta vreo problema la tine?

Lasa-te de hekareala ca nu e de tine....

• Moderators
Posted

Cand imi pica cineva forumul si ma plangeam la firma de unde aveam gazduire imi ziceau in fata ca nu au ce sa-mi faca pentru ca nu am site prea important. (firma / shits)

In concluzie: nu-i pasa nimanui ca pici nush ce forum gaming care are sanse mari sa se inchida de la sine peste cateva luni si sanse si mai mari sa foloseasca IPB fara licenta.

Desigur, daca faci in acelasi timp daune si firmei de gazduire s-ar putea sa dai de belele.

• 4 months later...
Posted

Prin partea teoretică prin DOS(Denial of service) după un singur pc(este de mai multe tipuri: SYN, HTTP, ACK) și prin DDOS(Distributed denial of service). Tot la fel, ddos-ul este de mai multe tipuri.

Cum funcționeaza acest tip de atac?

Simplu, imagineazãți un tren care are doar 45 de locuri disponibile, dacã cineva il incarca cu oameni "falși" nu va mai avea loc oamenii reali. Deci, dacã tu trimiți 100k de pachete după 100 de PC-uri(ddos), probabil limita de bandã a victimei o sã cedeze.(Exemple: server IRC, bootnets, loic)

ATENTIE! Nu încurajez aceste tipuri de atacuri, este strict ilegal, nu vã recomand sa faceți așa ceva. Eu am avut probleme cu legea din cauza "hackingului" si de asta vã zic, nu se meritã sã faci așa ceva.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.