Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Nu mai postati linkuri spre Girlshare sau siteuri de genu cu reclamele alea..

Si nici nu vad nu stiu ce, din moment ce intru pe site si primu lucru ce vad e ditamai problema de asezare la text:

74ax8Bj.png

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Nu mai postati linkuri spre Girlshare sau siteuri de genu cu reclamele alea..

Si nici nu vad nu stiu ce, din moment ce intru pe site si primu lucru ce vad e ditamai problema de asezare la text:

74ax8Bj.png

Indexul arata asa :

bUW0qNw.png

Cu sigla lui Shady pe el , creatorul original nu ce au pus plagiatorii astia !

• Moderators
Posted

Stiu ca problema este de la rezolutie, dar problema nu este rezolutia mea, este problema lu cine a creat acel index si habar are de responsive. Lucrand in domeniu, cand vad lucruri de genu pe desktop sau cand ma de pe telefon / tableta la un site de genu pur si simplu inchid ecranu pentru ca nu arata deloc bine.

PS: Sebastian, poza facuta de mine este facuta pe cel "original" care au oamenii de la blazed.

Daca autoru ajunge sa citeasca acest topic, sa citesti si urmatoru link:

http://learn.shayhowe.com/advanced-html-css/responsive-web-design/

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 3 months later...
Posted

Un alt link de download, te rog eu mult...

Nu am mai putut da edit... ON: Va rog sami mai spuneti cum ar trb sa-o instalez...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.