Jump to content

Yahoo Mail Nu Merge In Aceasta Dimineata!?

gaby

Recommended Posts

In aceasta dimineata insorita, de pe la 11, tot incerc sa ma autentific in Yahoo! Mail si primesc frumosul mesaj:

Sorry, we were unable to proceed with your request. Please try again.

Ne pare rău, nu am reuşit să dăm curs solicitării dvs. Încercaţi din nou.

Nu mai spun ca pagina mail.yahoo.com se incarca greoi. Vi se intampla si voua?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Cum am spus și cei de la Yahoo! au niște probleme tehnice graave. Eu nu mă pot conecta pe Messenger, nu am încercat și pe Mail.

Acum am verificat și mail-ul. Este conectat în contul mamei mele, merge totul brici. Am impresia că buba este de la baza lor de date. Dacă se șterg toate ID-urile, am încurcat-o =))

Yahoo! Messenger acum ceva ani a fost cel mai folosit, nu era om care avea PC și nu avea Yahoo!, poate foarte puțini

Dar s- a dus de râpă de câtiva ani :(

Skype-ul este cel mai folosit, acolo m-am mutat și eu de ceva vreme..lucrurile se schimbă cu anii :D

Yahoo! Messenger? Eu zic ca a fost inlocuit de Facebook in cea mai mare parte. Yahoo! Mail si-a revenit de ieri, de cand am anuntat. Pe Messenger am incercat sa intru astazi, si nu mi-a mers din prima, mi-a aparut mesajul cu Yahoo! Troubleshooter, am mai incercat o data si a mers. Deci, inca sunt probleme in aceasta directie.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

eu cred ca si skypeul a fost depasit de facebook

Facebook este, de ceva timp, The Internet Godfather. Niciodată un site nu a fost așa populat cum este Facebook acum. Probabil Youtube este cel mai populat, chiar nu știu, e bătaie mare între astea două... Eu pot spune că frecventez mai mult YT decât FB.

Facebook este, de ceva timp, The Internet Godfather. Niciodată un site nu a fost așa populat cum este Facebook acum. Probabil Youtube este cel mai populat, chiar nu știu, e bătaie mare între astea două... Eu pot spune că frecventez mai mult YT decât FB.

si eu la fel

iFwYryB.jpg