Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut astept niste critici despre [ BANDITII.RO ] ce credeti ca trebuie schimbat/modificat.

http://www.banditii.ro

Nu ma luati acuma cu nustiu ce tampeni, spuneti direct parerea/modificari/schimbari samd....

• Moderators
Posted

Nşpe mii de forumuri care descarcă o temă de pe internet, modifică 2-3 culori sau o lasă direct aşa, şi pun jos că e făcută tema de ei. Nu ştiu dacă se aplică şi la tine, dar zic în general.

• Upvote 1
Posted

Din logo se aude că furați, mi-e frică deja :)).

De ce am o vagă impresie că prietenul meu, , va zice ceva că seamănă cu una din temele lui? Dacă n-aș mai fi văzut peste tot acele detalii grafice, aș fi zis că este o temă interesantă.

Posted

Nşpe mii de forumuri care descarcă o temă de pe internet, modifică 2-3 culori sau o lasă direct aşa, şi pun jos că e făcută tema de ei. Nu ştiu dacă se aplică şi la tine, dar zic în general.

Tema este un remake facut de mine , folosing meniul de la UnitChamp si background-ul in rest este legendz partial .

De ce am o vagă impresie că prietenul meu, , va zice ceva că seamănă cu una din temele lui? Dacă n-aș mai fi văzut peste tot acele detalii grafice, aș fi zis că este o temă interesantă.

Daca copiam tot,  Shady se supara nu am vrut sa fur toata munca lui recunosc ca am luat background-ul si stilul de la butoane (cel de la secondary) .

Posted

Adik?

a lot of bla bla bla...

Posted

Dupa cum observ eu tu esti co-administrator .. :O

Are voie ? :troll: 

Cere parerea despre comunitate , nu trebuie sa fii Fondator ca lumea sa iti dea un sfat care sa ajute comunitatea.

Posted

Inca astept raspunsu de la acea postare ;)

Nu am ca iti spun tie , daca chiar iti doresti sa afli : Tot timp-ul vad teme luate de pe net si pus " skin by *nume* " sau " tema realizata de *nume forum* .. eu nu am sa pun niciodata pe forum-urile mele asa ceva .. nu bate bine :P ..

Si .. schimbati-va sloganul "Noi furam lumea"

Posted

Nu am ca iti spun tie , daca chiar iti doresti sa afli : Tot timp-ul vad teme luate de pe net si pus " skin by *nume* " sau " tema realizata de *nume forum* .. eu nu am sa pun niciodata pe forum-urile mele asa ceva .. nu bate bine :P ..

Si .. schimbati-va sloganul "Noi furam lumea"

Pentru ce sa schimbam sloganul ?, din ce vad se potriveste foarte bine cu numele domeniului [ BANDITII ]

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.