Jump to content
  • 0

Cerere Shoutbox Pentru Ipb 4.0

Question

14 answers to this question

Recommended Posts

• 1
  • Moderators
Posted

Pentru 3.4.X sau 4.0.X ?

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
  • Moderators
Posted

IPB Shoutbox 1.4.1 Beta 1b pentru 3.3.x/3.4.x

Există pentru 4.0.x? Nu găsesc nici pe Webflake, nici pe invisionpower.com

Chiar de aia intreb, sa stiu sa-i dau un raspuns, pentru ca pe 4.0 nu exista inca. Daca nu e pentru 4.0, nu are ce cauta la categoria asta :)

EDIT: Chiar acum ma uitam pe marketplace-ul oficial si am gasit asta: http://community.invisionpower.com/files/file/7465-bim40-chatbox/

Nu e chiar shoutboxu care foloseste majoritatea pe 3.4.X, dar merge :)

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
Posted

Uite-l aici.L-am incarcat pe mediafire.Vezi ca inauntru ai un README,te descurci tu.

Click

Sper sa te Descurci.

Salut, am instalat chatbox dar nu apre, am setat pentru grupui dar nu gasesc,nu apare pe index.

• 0
  • Moderators
Posted

Verifica la Block Manager, sageata din stanga de pe pagina principala, ar trebuii sa ai ceva cu chatbox pentru a adauga unde vrei tu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.