Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.

Vreau să mă ajutaţi şi pe mine cu ceva dacă se poate şi aveţi timp, întrebarea este următoarea:

- am băgat toate resursele din upload în public_html şi tot, tot ce trebuia, dar când să intru pe www.domeniu.ro [ în locul domeniului, bine-înţeles mi-am pus domeniul meu ] apare că nu o găseşte, ţin să anunţ că am domeniu de la krond şi webhost de la tni, recent achitate amândouă, dacă aţi putea să mă luminaţi v-aş rămâne dator. :party:

Contact Messenger: ftp.Marius@yahoo.com

Contact Steam:spr1ntm1k3

Posted

Nu... nu este.

Am mai downloadat, versiuni 3.4.7 dar nu am găsit .htacces.

Contact Messenger: ftp.Marius@yahoo.com

Contact Steam:spr1ntm1k3

• Moderators
Posted

Daca e recent setat dns-ul la domeniu si nu merge absolut niciun fisier care uploadezi, posibil sa nu se fi extins prin retea, normal intarzie de la cateva ore pana la 48 ore in ce-l mai rau caz.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Nu s-au configurat ns-urile.

Daca e recent setat dns-ul la domeniu si nu merge absolut niciun fisier care uploadezi, posibil sa nu se fi extins prin retea, normal intarzie de la cateva ore pana la 48 ore in ce-l mai rau caz.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.