Mar1us Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Salut. Vreau să mă ajutaţi şi pe mine cu ceva dacă se poate şi aveţi timp, întrebarea este următoarea: - am băgat toate resursele din upload în public_html şi tot, tot ce trebuia, dar când să intru pe www.domeniu.ro [ în locul domeniului, bine-înţeles mi-am pus domeniul meu ] apare că nu o găseşte, ţin să anunţ că am domeniu de la krond şi webhost de la tni, recent achitate amândouă, dacă aţi putea să mă luminaţi v-aş rămâne dator. Contact Messenger: ftp.Marius@yahoo.com Contact Steam:spr1ntm1k3
Mar1us Posted June 4, 2015 Author Report Posted June 4, 2015 Nu... nu este. Am mai downloadat, versiuni 3.4.7 dar nu am găsit .htacces. Contact Messenger: ftp.Marius@yahoo.com Contact Steam:spr1ntm1k3
+SnowHD Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Add si te ajut, ca daca nu ne dai o poza ceva sa vedem si noi ! Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
+Artick Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Vorbești că tot site-ul nu merge? ECILA.RO gaming network
Moderators gadeas Posted June 4, 2015 Moderators Report Posted June 4, 2015 Daca e recent setat dns-ul la domeniu si nu merge absolut niciun fisier care uploadezi, posibil sa nu se fi extins prin retea, normal intarzie de la cateva ore pana la 48 ore in ce-l mai rau caz. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+BebeGFX Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Nu s-au configurat ns-urile. Daca e recent setat dns-ul la domeniu si nu merge absolut niciun fisier care uploadezi, posibil sa nu se fi extins prin retea, normal intarzie de la cateva ore pana la 48 ore in ce-l mai rau caz.
Mar1us Posted June 5, 2015 Author Report Posted June 5, 2015 Am rezolvat, era de la ns-uri. Contact Messenger: ftp.Marius@yahoo.com Contact Steam:spr1ntm1k3
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now