Jump to content

Veti face update la Windows 10?

FML

Windows 10 Update  

32 members have voted

1. 1. Veti face update la Windows 10?

• Da,ma incadrez la update-ul gratuit pentru ca sunt Insider.
      3
    • Da,am o licenta valida de Windows 7/8.
      15
    • Nu,voi astepta sa vad cat urmeaza sa coste licenta.
      1
    • Nu,da' ce-i cumva Chuck Norris!?
      13

Recommended Posts

N-am mai urmarit stirile.

Inafara de start menu care-l poti alege tu, mai vine cu altceva spectaculos versiunea asta?

Daca nu luam in calcul tweak-urile la capitolul visual,''asistentii personali'' precum Cortana/''inteligentul'' browser Spartan,noul Kernel sau noile aplicatii remodelate,nu,mare branza nu aduce,parerea mea.

• 2 weeks later...

Cam putin...Depinde si ce build ai prins...

Ultimul, cel mai tare m-a deranjat că nu puteam schimba rezoluția. Eu am laptop şi de fiecare dată când bag un windows nou trebuie să scad rezoluția şi să îi dau scale full screen sau ceva de genul ca sa se vada in jocuri pe tot ecranul. Mie nu mi-a mers sa schimb rezolutia si aveam niste bari negre pe margini. :)) in fine, am trecut la windows 8.1 :-??

ECILA ROMÂNIA

Ultimul, cel mai tare m-a deranjat că nu puteam schimba rezoluția. Eu am laptop şi de fiecare dată când bag un windows nou trebuie să scad rezoluția şi să îi dau scale full screen sau ceva de genul ca sa se vada in jocuri pe tot ecranul. Mie nu mi-a mers sa schimb rezolutia si aveam niste bari negre pe margini. :)) in fine, am trecut la windows 8.1 :-??

Te asigur ca nu e din OS.

Mai debgraba nu-s compatibile driverele tale,sau cine-stie,poate chiar HW.

• 2 weeks later...

Astept windows 13. Am auzit ca il scot intr-o zi de vineri.

Da, poate ala o sa fie gratuit! Cand foloseam windows 7 il setam pe best performance renuntand la orice efecte pentru ca ma interesa sa mearga cat mai bine. In final am ajuns sa folosesc linux care dupa cativa ani de utilizare si instalari de tot felul de pachete 

• Moderators

Daca tot am licenta la Windows 8 Pro, why not.

Ce nu mai stiu sigur e daca si la Windows 10 exista variante Basic/Home/Pro sau cum le mai numesc astia de la Windows, dar daca e sa dau Pro pentru o varianta Home sau Basic, mai bine sa-si tina windowsu acolo la ei ca sta bine.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Voi trece la Windows 10, s-a făcut prea mult tam tam, vreau să văd dacă e ceva de capul lui, până acum nu am testat de cât o versiune veche la Tehnical Preview, dar apoi nimic pentru a nu strica "surpriza".

Apropo, citeam zilele astea pe un site de iT din România, cică Cortana nu va fi disponibil şi pentru romanii. Asta deoarece Cortana nu ar fi "bună" pe limba romană. Dar sper că totul să fie doar un zvon.

Apropo, citeam zilele astea pe un site de iT din România, cică Cortana nu va fi disponibil şi pentru romanii. Asta deoarece Cortana nu ar fi "bună" pe limba romană. Dar sper că totul să fie doar un zvon.

Nu este doar un zvon, uite aici reactia M$ referitor la motivele pentru care nu va fi disponibila pt romani. Bine nu te impiedica nimic sa alegi la regiune si limba US si vei avea cortana in limba engleza dar nu stiu cu ce te va ajuta. Ideea este ca lui M$ nu-i convine sa particularizeze cortana in limba romana pentru ca stie ca Romania nu-i o piata foarte buna pentru licente plus de asta poate se merge si pe principiu ca romanii sunt mai fraieri si cumpara si-asa.

Oricum nu inteleg ce se pune atata accent pe Cortana de parca ar fi un fel de zeu.

• Upvote 1

Invata engleza, ce sa zic.. e greu sa faci recunoastere vocala.. si mi se pare si mie o risipa de resurse sa faci recunoastere vocala in romana.. mai bine investesti resursele in aia de engleza, sa fie putin mai buna decat concurenta..

De acord.

P.S:Oare cum sa scot si eu votul meu din poll?

Voi face upgrade.:D

Sincer parca nu :) Ceea ce e clasic imi place mai mult :) 

Asa este insa din pacate clasicul o sa dispara asa cum a disparut si XP. Problema care se pune este ca in primul an o posibil ca o sa apara multe update-uri sau chiar un service pack care o sa te enerveze la culme cand o sa inceapa sa se instaleze cand ti-e lumea mai draga. Treaba cu update-ul gratuit in primul an e foarte bine gandita de M$, te fac cobaiul lor. Pana la urma daca ai un calculator foarte performant pe care vrei sa-l pastrezi cat mai multi ani atunci se merita trecerea.

Asa este insa din pacate clasicul o sa dispara asa cum a disparut si XP. Problema care se pune este ca in primul an o posibil ca o sa apara multe update-uri sau chiar un service pack care o sa te enerveze la culme cand o sa inceapa sa se instaleze cand ti-e lumea mai draga. Treaba cu update-ul gratuit in primul an e foarte bine gandita de M$, te fac cobaiul lor. Pana la urma daca ai un calculator foarte performant pe care vrei sa-l pastrezi cat mai multi ani atunci se merita trecerea.

Sunt sigur ca ai nevoie de un calculator 'foarte' performant pentru windows 10...

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators

Nu vad ce atat "tam tam" pe Cortana aia si ca nu apare in Ro, e ceva normal, cand a aparut Siri pentru iOS sau Google Now, niciunu nu a fost pentru toate tariile din start, nici acum nu is, si totusi lumea a platit pretu full la telefoane / tablete.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Si da si nu, astfel :

Am 3 device-uri personale care ruleaza Windows - desktop / tableta / laptop

Pe tableta am licenta de Windows Pro 8.1 iar pe Laptop am licenta de Win. 7 Pro X64. Pe desktop am Windows 7 Enterprise activat cu o cheie mak leak, desi am licente destule de la Dreamspark. Am facut backup pentru activare si nu mai m-am obosit sa schimb cheia.

La tableta , clar voi face update : Windows 10 este, intr-o exprimare mai plastica un Windows 8 / 8.1 imbunatatit.

La laptop voi face update dar nu voi pastra Windows 10 instalat pentru moment. Voi face update si voi crea o imagine de partitie cu macrium reflect sau acronis, pe care o voi tine pe NAS doar sa o am pentru orice eventualitate si apoi voi reveni la Windows 7, Enterprise , probabil. Imaginea nu e obligatoriu necesara pentru a pastra Windows activat : dupa ce faci update, serverele M$ verifica daca ai o licenta corespunzatoare si extrag niste date de la calculator ( gen hardware id ) de la anumite componente si data viitoare poti face instalare clean, fara update de la o versiune anterioara.

Iar pe desktop voi pastra Windows 7 Enterprise.

Cam asta e la mine

Edited by Larry