Sebastian C. Posted July 4, 2015 Report Posted July 4, 2015 (edited) Creaţi un fişier numit 'constants.php' şi adăugaţi în el următorul cod :<?php define( 'CP_DIRECTORY', 'admin' );Schimbaţi admin cu numele dorit după care salvaţi şi urcaţi fişierul în aceaşi locaţie cu conf_global.php. Tutorial reliazat de invisionfocus.com Edited July 4, 2015 by Sebastian C. 1
Moderators Courage Posted July 4, 2015 Moderators Report Posted July 4, 2015 (edited) Tutorial reliazat de invisionfocus.comRealizat de ei? Doar editezi o atribuire, nimic prea strălucit.Nu trebuie schimbat şi numele fişierului admin? Edited July 4, 2015 by Courage 1
Sebastian C. Posted July 4, 2015 Author Report Posted July 4, 2015 Nu , doar acel fisier din cate am vazut in tutorial.
Moderators gadeas Posted July 4, 2015 Moderators Report Posted July 4, 2015 Dupa cum arata define-ul, eu zic ca no sa mearga fara sa schimbi numele la folderu admin, pana la urma numele este:CP_DIRECTORY Daca default este 'admin', va cauta un folder numit 'admin'. Daca schimbi, schimbi totu, probabil a fost facut pentru securitate si sa nu fie greu sa schimbe folderu admin. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+SnowHD Posted July 4, 2015 Report Posted July 4, 2015 Trebuie schimbat si numele folderului admin. Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now